Más de Cultura

Cultura Concert

L’espectacle ‘Teràpia col·lectiva’ de Buhos, el divendres a Valls

Es tracta d’una proposta escènica inèdita, impregnada de sàtira, 
que compta amb la direcció de l’inclassificable Albert Pla

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge promocional del concert ‘Teràpia col·lectiva’ de Buhos. FOTO: CEDIDA

Imatge promocional del concert ‘Teràpia col·lectiva’ de Buhos. FOTO: CEDIDA

Buhos, un dels grups de més èxit del panorama musical català actual, actuarà aquest divendres 5 de març al Centre Cultural de Valls, a les 20 hores. El conjunt calafellenc hi portarà a escena l’espectacle Teràpia col·lectiva, descrit com a «catàrtic», per la seva capacitat d’emocionar, en què les seves cançons prenen noves dimensions amb la direcció, el mestratge i el saber fer únics d’Albert Pla. L’espectacle vol acompanyar el públic a fer un treball interior i d’evolució personal a partir de les vivències compartides durant els darrers mesos, tan difícils per a tots, i menar-lo, vers el camí de la felicitat.

Sota el títol de Teràpia col·lectiva, Buhos concep la seva gira com un mètode curatiu de l’ànima, que es fonamenta en la música, però també en la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, en general, l’ús del sentit de l’humor. Un acte festiu i alliberador inèdit, en el qual els integrants de la banda aprofiten l’ocasió per acostar-se al llenguatge teatral.

Les entrades ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (al web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, avui a la tarda i divendres al matí. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia del concert.

Temas

Comentarios

Lea También