Lluís Capdevila i Petros Klampani, al Bravium Teatre de Reus

El concert serà el 14 de març i forma part de la programació del pròxim mes, que també inclou el musical ‘DOMVS. Cançons sobre la família’

14 febrero 2021 18:50 | Actualizado a 14 febrero 2021 19:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Bravium Teatre de Reus ha presentat la que serà la programació del pròxim mes de març. El calendari s’estrenarà amb el musical DOMVS. Cançons sobre la família, el dissabte 13 de març a les 20 hores. Aquelles persones que tu tries, però aprens a estimar. Tot allò que et defineix. Que et diu qui ets. Què passa quan posem l’ull a l’esquerda? Què passa quan decidim mirar l’ombra?. DOMVUS parla de tu, de mi, de nosaltres amb la música i lletra de Núria Llausí; el piano i arranjaments de Gerard Alonso, i la interpretació de Berta Butinyà, Odo Cabot, Maria Frias, Núria Gomarín, Alex Iglesias, Laura Muñoz, Laia Prats, Pol Sanuy i Abril Torradas.

L’altra proposta de la programació del Bravium Teatre és el concert Originals&Standard que té com a protagonistes al pianista Lluís Capdevila i el contrabaixista Petros Klampanis. L’actuació serà el diumenge 14 de març a les 18.30 hores. La connexió del duet entre el pianista català Lluís Capdevila i el polifacètic contrabaixista grec Petros Klampanis comença l’any 2007 quan coincideixen com a alumnes de l’Aaron Copland School of Music a Nova York. Ambdós nascuts el 1981, un venia del Conservatori d’Amsterdam i l’altre d’un bufet d’advocats de Barcelona. Tenien una cosa en comú, una carta de recomanació per ser admesos, de la reconeguda cantant Sheila Jordan, íntima amistat del saxofonista Charlie Parker.

Lluís i Petros duen a terme actuacions en viu a Manhattan fins que anys més tard coprodueixen Diàspora, l’àlbum de debut del pianista, que presenten al Rockwood Music Hall de Nova York i en diferents festivals i sales del país. La química musical entre els dos és excepcional, arriben a semblar un únic instrument perfectament equilibrat. Aquest duet interpretarà composicions originals dels dos músics i alguns estàndards al Bravium Teatre, on reprendran el contacte a l’escenari des del seu últim concert, que va ser l’octubre de 2019 a Nova York.

Les entrades per als dos espectacles es poden comprar a través de la pàgina web www.entrapolis.com. El preu és de 12 euros el públic general i 10 euros els socis.

Comentarios
Multimedia Diari