Maig 2021: Casal Riudomenc Teatre Auditori

22 diciembre 2020 16:30 | Actualizado a 22 diciembre 2020 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

HERE COMES YOUR MAN
Diumenge 9 de maig de 2021, a les 18.30 h

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.

Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú.

Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida.

Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure.

En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable... i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Autor: Jordi Cadellans.
Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa.
Intèrprets: Sergi Cervera Marc Ribera.

[Espectacle programat en el context del dia internacional contra l’homofobia, 17 de maig]

85 min
CAT
+16 anys

ENTRADES: 14€
Localitats numerades.
Entrades a la venda a partir del 17 de desembre de 2020, a partir de les 18.00 h.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades

Enllaç vídeo de l’espectacle


SEGONAMÀ en concert
Dissabte 15 de maig de 2021, a les 20.00 h

Tot i ser el seu tercer disc, Segonamà es planteja aquest treball com un debut, ja que hi trobem un important canvi d’estil. En aquest darrer àlbum, la principal referència és l’R&B americà i britànic. Hi trobarem reflectits els seus gustos musicals actuals i les influències internacionals que els han fet vibrar i els han inspirat a crear nova música, tot gira al voltant.

Després de dos anys de treball, el grup estrena un projecte que consta no només d’un nou disc, sinó que inclou una nova estètica visual realitzada per un equip creatiu liderat pel dissenyador gràfic Max Gener. Tot gira al voltant d’ERIAL, un concepte que es basa en la particularitat de trobar les espècies mes sorprenents en els paisatges mes àrids. Al final això esdevé una metàfora: les seva música s’ha acabat convertint en aquestes espècies, diferents, innovadores i transgressores.

Concert reprogramat.
75 min

ENTRADES: 10€
Localitats numerades.
Entrades a la venda a partir del 17 de desembre de 2020, a partir de les 18.00 h.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades

Enllaç vídeo de l’espectacle

Comentarios
Multimedia Diari