Més de 50 artistes fan 19 versiones al disco de 'La Marató'

Rozalén, Miki Núñez, Antonio Orozco i Porto Bello són alguns dels participants. L’àlbum es pot comprar demà amb el ‘Diari’ per 10 euros

28 noviembre 2020 09:30 | Actualizado a 22 diciembre 2020 17:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a 54 artistes nacionals i internacionals participen en el disc de La Marató, enguany dedicada a recollir fons per la recerca biomèdica sobre la Covid-19. Rozalén, Nil Moliner, Sebastian Yatra, Dvicio, El Arrebato, Sau 30, entre altres, han enregistrat versions en català de grans èxits internacionals i locals, tots al voltant de temes com l’angoixa, la incertesa, però, sobretot, l’esperança. El disc es vendrà demà amb el Diari -i en altres diaris catalans- per 10 euros. 

«La notícia és que s’ha fet el disc», diu Àngel Lacalle, director d’aquest CD, davant la «complexitat» que ha revestit el procés de gravació i producció de l’àlbum en plena crisi sanitària. Els artistes participants signen 19 cançons, una de les quals ja circula a les xarxes i en què canten diversos artistes: Serem més forts. Un «himne coral» cantat entre altres per Miki Núñez, Suu, Elena Gadel, Lildami, Gemma Humet, Antonio Orozco, a partir de de la composició original de Jordi Cubino. 

Nil Moliner (Que bonica la vida), Sebastian Yatra (Un any), Dvicio (Som humans), Diana Navarro (Segueix bategant), Rozalén (Em rebel·lo, amb l’escolania de Montserrat), Porto Bello (Nits d’estiu), El Arrebato (Junts vencerem), Sau 30 amb Juditt Nededermann i Jackson Browne (Boig per tu) , David Otero i Sara Roy (Que maca ets) i la Black Music Big Band (Jo vull ballar per la vida), són només alguns dels músics que s’han apuntat enguany a participar desinteressadament al disc del programa de TV3 i Catalunya Ràdio, el setzè que s’edita en la història de ‘La Marató’. 

Avui, TV3 emetrà un documental, el making off del disc. Com s’ha fet i qui són els protagonistes, el seus sentiments, les seves sensacions davant la pandèmia, i com

Comentarios
Multimedia Diari