Música i poesia es donaran la mà al Festival Lletra Viva de Botarell

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, la primera edició de la iniciativa se celebrarà del 23 al 25 d’abril al Parc Botànic

08 abril 2021 17:01 | Actualizado a 08 abril 2021 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb la voluntat de difondre la literatura catalana a través de diverses manifestacions artístiques, Botarell celebrarà del 23 al 25 d’abril la primera edició del Festival Lletra Viva, coincidint amb la celebració de Sant Jordi. En aquesta ocasió, en el marc de la proposta, organitzada per l’Ajuntament de Botarell amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, tindrà un pes important la poesia i la música, amb cantautors com Joan Reig, Cesk Freixas, Pau Alabajos i Ivette Nadal, que actuaran al Parc Botànic de Botarell .

L’organització d’aquesta primera edició considera que els cantautors han tingut durant dècades un paper fonamental per donar a conèixer la poesia catalana a través de les versions que n’han fet. 

Cantautors poetes

A Botarell, els cantautors esdevindran poetes i cantants al mateix temps, ja que interpretaran les seves pròpies poesies o les que van escriure anys enrere. Autors com Maria Mercè Marçal, Vicent Estellés o Miquel Martí i Pol, per citar-ne tres de molt coneguts, es podran escoltar a Botarell. Abans d’aquests concerts, que tindran lloc els dies 24 i 25 en sessió de migdia (12.30 h) i de tarda (18.30 h), el Festival Lletra Viva farà una activitat dedicada a la canalla del municipi. El divendres 23 d’abril els més petits podran assistir a la presentació del conte Un gran drac a Botarell, de Rat Cebrián amb il·lustracions d’Yvonne Fuster, que tindrà lloc a les 17 h a la Font Vella amb entrada lliure. Excepte la representació del conte a càrrec de Rat Cebriàn, tots els concerts seran de pagament.

L’entrada de cada actuació tindrà un preu de 3 euros i un abonament de 10 euros permetrà assistir a totes les actuacions que es faran al Parc Botànic. L’organització recomana, en qualsevol cas, comprar les entrades de forma anticipada o l’abonament pels quatre concerts, ja que l’aforament serà limitat a 100 persones.

Comentarios
Multimedia Diari