‘Papageno Cia’ descobreix l’obra de Mozart als infants

La proposta, que és una producció pròpia de la Fundació ”la Caixa”, pretén acostar aquest gènere al públic familiar d’una manera amena

19 febrero 2021 07:10 | Actualizado a 19 febrero 2021 07:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fundació ”la Caixa” presenta a CaixaForum Tarragona l’espectacle musical Papageno & Cia, una nova producció pròpia adreçada a un públic familiar i inspirada en diverses òperes de Wolfgang Amadeus Mozart. La proposta, amb guió musical i direcció d’Albert Gumí i Xavier Erra, vol introduir els infants en el món màgic de l’òpera.

L’espectacle inclou les veus en directe d’una soprano i un baríton, acompanyats de dos clarinets i fagot, que interpretaran amb molt d’humor i amb un esperit festiu les àries més reconegudes de La flauta màgica i d’altres obres del compositor, com ara Les noces de Fígaro, Così fan tutte o Don Giovanni. Papageno & Cia situa el públic en una casa noble de l’època on, a través d’un reguitzell de personatges, es descobriran les emocions, les motivacions i els desitjos dels éssers humans. A l’època de Mozart, l’única manera d’escoltar música era fer-ho en directe. Músics com els de Papageno & Cia tocaven per a l’emperador i els nobles. La seva tasca era amenitzar les festes, les celebracions i els banquets. Podien tocar danses i serenates, o bé arranjaments d’àries i fragments instrumentals d’òpera. CaixaForum Tarragona estrenarà Papageno & Cia demà, a les 18 hores, i es podrà veure també el dissabte 27. La compra d’entrades es pot realitzar a través del web www.caixaforum.org/ca/tarragona. L’espectacle es durà a terme extremant totes les mesures sanitàries i de seguretat que implementa el centre.

Comentarios
Multimedia Diari