Presentació del llibre 'La cervesa de la Highsmith' a la Biblioteca de Creixell

L'acte se celebra divendres i s'ha de fer inscripció prèvia

21 enero 2022 10:40 | Actualizado a 24 enero 2022 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Biblioteca Municipal de Creixell "Bibliocreixell" ha convocat per divendres vinent un nou esdeveniment, en aquest cas la presentació de La cervesa de la Higsmith, una antologia de gènere negre de la mà de vuit autores "negrotes", com elles mateixes s'anomenen, i que reten un merescut homentage a la escriptora Patrícia Highsmith.

L'Anna Maria Villalonga, Montse Sanjuan, Esperança Camps, Raquel Gámez Serrano, Núria Cadenes, Marta Alòs, Susana Hernández i Margarida Aritzeta demostren que la recordada Patrícia Highsmith té hereves molt potents en català. Una edició pensada per celebrar el centenari del naixement de l'autora, el passat 19 de gener de 2021.

A la presentació hi haurà tres de les autores de La cervesa de la Highsmith, la Raquel Gámez Serrano, que a més és veïna de Creixell, la Susanna Hernández i la Montse Sanjuan.

La Biblioteca ofereix aquesta oportunitat per escoltar què ens poden explicar aquestes tres dames de la novel·la negra en català que ben segur ens endinsaran en el món de la Highsmith.

Cal fer inscripció prèvia per assistira la presentació. Podeu trucar al telèfon de la Biblioteca 977803400 / WhatsApp 607871054 / bibliocreixell@gmail.com

Comentarios
Multimedia Diari