Reus Cultura Contemporània, música estable a la ciutat

Anna Andreu, Rojuu o El Petit de Cal Eril actuaran en aquest cicle, que se celebrarà entre abril i juny al Jardí de la Casa Rull i La Palma

27 marzo 2021 11:35 | Actualizado a 27 marzo 2021 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Institut Municipal Reus Cultura de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, de la mà d’Anima’t Associació Cultural, ha creat el programa Reus Cultura Contemporània RCC2021 amb l’objectiu d’oferir una programació de música estable en diferents espais de la ciutat com ara el Jardí de la Casa Rull o La Palma.

La programació començarà el dia 10 d’abril i es farà un concert a la setmana fins al 19 de juny (exceptuant la setmana del Trapezi). Les entrades ja estan a la venda a través del web; entrades.animat.cat o bé a l’entrada del recinte, el dia del concert. 

Així, el 10 d’abril obrirà el cicle Anna Andreu, qui debuta amb un projecte en solitari, després d’anys de formar part del duet Cálido Home; El dia 17 és el torn de Rojuu, amb un so propi i actual, que es mou per l’R&B i els sons urbans. Al maig, la poesia arriba el dia 2 amb La força incendiària de les espelmes, un espectacle poeticomusical; Chaqueta de Chándal actuarà, així mateix, el dia 8 de maig; El 22 de maig arriba l’eletrònica experimental de la mà de b1n0. I el concert del Petit de Cal Eril serà el dia 28 de maig. Ja al juny, el dia 5, Jazzwoman porten el seu Hip-Hop/Afrotrap.

Mentre, psicodèlia, pop, extravagància, sofisticació i estils i sensacions difícils d’etiquetar arriben amb Celestia, el 12 de juny. Finalment, el jazz oriental de Gokhan Surer Quintet clourà aquesta programació als espais reusencs.

Comentarios
Multimedia Diari