Reus acollirà l’estrena en exclusiva del documental ‘Fortuny, la mort del pintor’

S’estrenarà al Teatre Fortuny el pròxim 27 de gener a les 20h en un acte obert a tota la ciutadania. Està organitzat per la Fundació Gresol juntament amb El Círcol de Reus

21 enero 2021 19:50 | Actualizado a 21 enero 2021 20:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un homenatge pòstum al pintor, aquarel·lista i gravador reusenc. Aquesta és la raó de ser de la pel·lícula-documental Fortuny, la mort del pintor, del director madrileny Emiliano Cano Díaz, i que s’estrenarà al Teatre Fortuny el pròxim 27 de gener a les 20 hores en un acte obert a tota la ciutadania, organitzat per la Fundació Gresol juntament amb El Círcol de Reus (prèviament, el dia 26 es projectarà a la mateixa hora i lloc per als membres de les dues institucions i els col·laboradors de l’esdeveniment).

El director madrileny, Emiliano Cano Díaz, és tenor de música antiga i membre de l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya, director de documentals sobre art i investigador a mots.tv. El director ha manifestat la seva satisfacció per estrenar la seva obra a la ciutat natal del protagonista. Així mateix, tant la Fundació Gresol com El Círcol destaquen el seu compromís per «promoure la cultura al territori català» amb la projecció en exclusiva d’aquesta pel·lícula-documental que narra la vida del pintor reusenc, la seva trajectòria artística i la seva sobtada mort. Les dues sessions compliran les mesures exigides per la contingència de la Covid-19 i es reduirà l’aforament del teatre en un 50% respecte a la seva capacitat.

Comentarios
Multimedia Diari