Roger Padrós, guanyador del PortAutors

El Teatret del Serrallo va acollir ahir la final de la quarta edició del concurs musical

21 noviembre 2021 12:30 | Actualizado a 21 noviembre 2021 12:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb una veu potent i melòdica, Roger Padrós es va proclamar ahir guanyador de la quarta edició del PortAutors, durant la final del concurs musical que es va celebrar al Teatret del Serrallo. El jove barceloní de 23 anys es va convertir en el guanyador del Premi del Jurat, que li garanteix una gira el pròxim 2022, actuant als festivals JaVeus, Altacústic, Accents, Espai Jove Kesse, a les festes de Santa Tecla i a la cinquena edició del PortAutors.

El Premi del Públic, que es va duu a terme mitjançant votacions populars durant aquesta darrera setmana i amb unes votacions que van estar molt igualades entre alguns dels participants, va recaure finalment en Roger Padrós amb més d’un 30% dels vots. Aquest premi consisteix en material d’enregistrament musical patrocinat per AudioTechnica.

En darrer lloc, el premi Artista Local se’l va emportar Sonia Linares, que consisteix en un curs de formació de producció musical, gentilesa de Yamaha Music School, també patrocinadors del festival.

Així mateix, el Premi Port Tarragona, que consisteix en l’enregistrament d’un videoclip d’una de les cançons escollides amb el/la finalista guanyador/a i que es durà a terme en espais portuaris desconeguts pel públic en general, va recaure en el mateix músic Roger Padrós. Finalment, el Premi FiM Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca es comunicarà en la presentació de la programació total de la FiM, que esdevé un aparador i mercat de la música moderna i d’espectacles musicals de Catalunya. D’aquesta manera, els cinc premis contribuiran a potenciar el recorregut i la carrera professional de cadascun dels artistes.

El Teatret del Serrallo es va omplir per gaudir del talent dels sis finalistes de la quarta edició de PortAutors, un festival consolidat que aposta pel talent musical de joves promeses d’arreu del país, on el públic es va entregar a les propostes musicals dels finalistes.

Comentarios
Multimedia Diari