Stay Homas i Buhos, al Festival Ascó Batega

El circuit d’activitats començarà aquest dissabte, 3 de juliol, i finalitzarà el 10 de setembre 

27 junio 2021 07:41 | Actualizado a 27 junio 2021 07:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un passeig musical i cultural per tots els estils que ofereix el panorama actual. Sota aquest segell se celebrarà la primera edició d’Ascó Batega, una explosió cultural en tots els sentits. Així, la regidoria de Cultura, Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ascó aposta per aquesta iniciativa «amb la voluntat de consolidar-la en l’àmbit social i cultural en un futur, i com un punt de trobada de gent compromesa amb la riquesa cultural del país i amb ganes de gaudir d’experiències inoblidables». 

D’aquesta manera, la iniciativa es presenta en tres formats: Ascó Batega Cultura 2021, Ascó Batega Festa Marjor 2021 i el Festival Ascó Batega 2021. El circuit d’activitats començarà el pròxim dissabte 3 de juliol i finalitzarà el divendres 10 de setembre. Tot i que el format podrà variar, l’essència sempre serà la mateixa: programació artística de qualitat, sense fronteres de gènere o estil, generant l’atmosfera adequada perquè es converteixi en una experiència única. 

La cita amb l’Ascó Batega Cultura serà els dies 3, 17, 24 i 31 de juliol i comptarà amb la participació d’artistes com la Balkan Paradise Orchestra, l’Orquestra Simfònica del Reial Cercle Artístic de Barcelona o una cantada d’havaneres vora l’Ebre amb Les Anxovetes. 

D’altra banda, al voltant de la Festa Major, els dies 19 i 20 d’agost, es podrà gaudir d’uns concerts acústics en petit format de la cantautora Suu i el Guiu Cortés. Sense oblidar la canalla, el divendres de Festa Major, Ascó Batega, comptarà amb la visita d’El Pot Petit. També, el dissabte 21 la proposta serà de dansa i ritmes de la mà de Camut Band. Per últim, Ascó Batega també inclou un festival que es desenvoluparà entre els dies 7 i 21 d’agost i el 10 de setembre. Els artistes que faran parada al festival asconenc són Buhos, El Kanka, Oques Grasses i Stay Homas. 

Tota la informació dels concerts, així com la compra d’entrades, es pot consultar a través del web linktr.ee/asco.batega.

Comentarios
Multimedia Diari