Más de Cultura

Tarragona premia l’excel·lència gastronòmica del territori

El Patronat Municipal de Turisme celebrarà els Primers Premis Gastronòmics, entre el 16 i el 19 d’abril al Palau Firal i de Congressos

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un moment ahir de la presentació dels primers Premis Gastronòmics Tarragona. FOTO: DT

Un moment ahir de la presentació dels primers Premis Gastronòmics Tarragona. FOTO: DT

Els primers Premis Gastronòmics Tarragona es van presentar el dijous. Són uns guardons creats pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona per donar suport al sector gastronòmic, turístic i d’oci del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i per mostrar-ne l’excel·lència gastronòmica, tant des del punt de vista del talent i la creativitat com de la qualitat dels seus productes. El certamen, que tindrà lloc del 16 al 19 d’abril al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, està coorganitzat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i apadrinat pels coneguts germans Torres (del restaurant Cocina Hermanos Torres, dues estrelles Michelin) i per tots els xefs amb estrella Michelin de la demarcació.
Els finalistes hauran estat seleccionats prèviament en un procés online que compta amb el suport de la Confraria de Pescadors de Tarragona. La final es podrà seguir en streaming als canals www.tarragonagastronomia.cat i www.premistarragona.com. El certamen continuarà els dies 17 i 18 al mateix Palau de Congressos amb exhibicions gastronòmiques a càrrec d’estrelles Michelin, una masterclass de cocteleria Royal Bliss i una altra sobre l’oli verge extra de Les Borges Blanques.

Temas

Comentarios

Lea También