El Castell de Falset acull la mostra de d’escultura i pintura ‘Els paisatges de l’art’

El Castell de Falset acollirà la mostra del 25 de setembre al 7 de novembre.

| Actualizado a 21 septiembre 2021 17:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Lexposició temporal de pintura i escultura Els paisatges de l’art és fruit de la col·laboració amb l’Arxiu Morató Aragonès (AMA) de Cornudella de Montsant.

L’exposició reuneix l’obra de dos pintors tarragonins ja desapareguts, Josep Icart (1928-1985) i Josep Roig Aguiló (1956-1987), al costat de l’obra de dos veterans en actiu,  Josep Cruañas (Maià de Montcal, 1942) i Benet Sarsanedas (Rupit, 1942). A l’obra d’aquests s’hi suma també la de l’escultora basca resident a Barcelona Begoña Uriarte (Arrasate, 1946)

La força de la natura
El nexe d’unió entre tots ells és la força de la natura feréstega i alhora esplendorosa que han sabut copsar en les seves obres. Aquestes conviden el públic a descobrir i redescobrir diferents lectures i interpretacions sobre el paisatge. D’altra banda, i tot i que les obres exposades no se cenyeixen als paisatges prioratins, també els uneix haver estart atrapats cadascun d’ells en el seu dia per la força plàstica i tel·lúrica del Priorat i el Montsant. L’última, l’escultora Begoña Uriarte, que va ser convidada per l’AMA a una estada d’art al Priorat abans de la pandèmia.

Comentarios
Multimedia Diari