Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Teatre Fortuny acomiadarà l’any amb 15 espectacles

El quart trimestre el públic podrà gaudir de prospostes teatrals, musicals i produccions de dansa

14 julio 2023 07:47 | Actualizado a 14 julio 2023 08:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consorci del Teatre Fortuny ha presentat la programació prevista per al quart trimestre del 2023, amb una oferta de 15 espectacles que suposen acomiadar l’any amb un ventall de propostes destinades a un públic ampli i que comprèn diferents disciplines escèniques.

Així, la programació inclou cinc produccions teatrals d’autors ben diferents com Sergi Belbel amb Lali Symon; Cost de Vida, de Martyna Majok; Fitzroy, de Jordi Galceran; La isla del aire, d’Alejandro Palomas; i Conspiranoia, de Marc Angelet i Jordi Casanovas.

L’òpera produïda per la Fundació Òpera a Catalunya també hi serà present

L’oferta musical hi serà representada amb quatre concerts organitzats pel Festival Accents, que aquest any celebra els seus 10 anys i permetrà gaudir de l’actuació de Paco Ibañez, amb el disc Nos queda la palabra; Santiago Auserón y su Academia Nocturna; Blaumut, que presentarà Blaumut 10; i Rodrigo Cuevas amb el disc La Romeria, que clausurarà el Festival Accents. També destaca el darrer musical de Dagoll Dagom a partir de l’obra de Santiago Rusiñol, L’alegria que passa. La companyia torna a presentar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre.

Com ja és habitual, l’òpera produïda per la Fundació Òpera a Catalunya també hi serà present. Aquest trimestre s’ha programat Romeu i Julieta, de Charles Gounod. També la mateixa FOC presentarà la sarsuela Doña Francisquita, d’Amadeu Vives.

D’altra banda, pel que fa a la dansa, el Ballet de Kiev permetrà conèixer un dels grans ballets del repertori de dansa clàssica, El Corsari, un ballet ple d’emoció i acció que ha captivat el públic durant més d’un segle i que es representarà per primera vegada al Teatre Fortuny. I per finalitzar l’any, com en les darreres temporades, la programació es tancarà amb el Concert d’Any Nou i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Finalment, a propòsit del Cicle Grans Mestres, Ràbia (o com l’11-S va canviar el món), Clímax i Made in England, són els tres títols que es presenten aquesta nova temporada.

Comentarios
Multimedia Diari