Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Frederic Arias, nou president de la colla castellera de Sant Pere i Sant Pau

La junta tècnica entrant la guiarà en Jordi Gaya, que després de 7 anys tornarà a ser cap de Colla dels verds de Tarragona

| Actualizado a 31 enero 2023 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge, 29 de gener, s’ha celebrat l’Assemblea General Ordinària de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, on s’ha materialitzat el canvi de les direccions de la junta tècnica i la junta directiva.

Aquest any i després de 7 anys com a cap de colla, David Lobo ha presentat davant la cinquantena de castellers presents a la reunió, l’última valoració tècnica de la darrera temporada castellera. Raúl de la Fuente, com a president sortint d’un equip que ha funcionat els darrers dos anys, i que també s’ha renovat en aquesta assemblea, ha presentat juntament amb el tresorer Juan Blanco, els números de l’exercici 2022 i els projectes realitzats aquest darrer any, sent aprovats per unanimitat.

Les noves juntes, que s’han presentat a la colla ja amb un projecte definit, han valorat positivament la feina i tasca realitzada en els equips anteriors i han presentat els seus projectes i els noms dels nous membres. La junta directiva serà encapçalada per Frederic Arias com a president, Sergi Saureu com vicepresident econòmic, Ana Maria com a vicepresidenta social, Mònica Montoro com a Secretària, Mª José Abilleira a l’àrea de Relacions Internes, Esteve Bou a l’àrea de rendiment casteller, Cesc Oliva com a Imatge i Comunicació i Ariadna Maña en una nova àrea de Sanitat i Igualtat.

La junta Tècnica entrant, la guiarà en Jordi Gaya, que després de 7 anys tornarà a ser cap de Colla dels verds de Tarragona, i comptarà amb dos sots cap de colla, la fins ara cap de canalla, Mar Pascual i en Carles Sirolla que havia estat també membre tècnic de canalla en temporades anteriors; el Cap de Canalla serà en Jordi Lobo i el Cap de Pinyes tornarà a ser l’Albert Casas.

L’Assemblea ha finalitzat recordant que els assajos de canalla començaran el proper dia 3 de Febrer, i el Primer Assaig General el 3 de Març.

Comentarios
Multimedia Diari