Itinerari sonor i musical dels paisatges del bosc

Tindrà lloc aquest dissabte, emmarcat en el cicle Ebre, Música & Patrimoni 2021.

| Actualizado a 14 septiembre 2021 22:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Temas:

El proper 18 de setembre es realitzarà l’itinerari sonor i musical dels paisatges del bosc i les aus de ribera, emmarcat en el cicle Ebre, Música & Patrimoni 2021 que enguany té com a eix temàtic els paisatges sonors.

L’itinerari consistirà a realitzar un recorregut a peu per la via verda, resseguint el camí de la riba dreta del riu Ebre, acompanyats dels naturalistes ornitòlegs, Abel Julien i Ferran Latre, de l’Associació Aula i Natura, amb els quals identificarem el so de les aus més característiques (merles, tallarols, rossinyols, tórtores, etc.) que podreu trobar al llarg de la ruta.

El recorregut culminarà en arribar a l’àrea de lleure de l’illa de Sapinya, amb l’actuació de diversos artistes, que ens oferiran la interpretació de peces de música inspirades en el cant de les aus. D’una banda, comptarem amb la presència i actuació de la clarinetista, Laia Haro, i de l’altra amb l’interpretació del conjunt de flauta travessera i flautí, integrat per: Jesús Folch Garcia (flautí), Vicky Garcia Muñoz (flauta travessera), Tània Gil Cabanes (flauta travessera) i Elena Labordeta Valmaña (flautí).

En el primer concert, anirà càrrec de Laia Haro, que interpretarà obres de O. Messiaen, J. Homs i I. Stravinsky. En el segon concert, a càrrec del quartet format per Jesús Folch, Vicky Garcia, Tània Gil i Elena Labordeta, escoltarem peces de G.E. Holmes, P.I. Tchaikovsky, C.L. Dieter, H. Beeftink i M. Giacchino.

Per poder participar en l’activitat, que té caràcter gratuït, és necessari inscriure’s prèviament a través del correu de contacte info@museuterresebre.cat indicant: el nom, cognoms, telèfon i DNI dels interessats. L’aforament està limitat a 40 persones.

Comentarios
Multimedia Diari