Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La mirada intel·ligent

Gerard Descarrega Puigdevall, atleta paralímpic (Reus, 1994)

| Actualizado a 15 enero 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gerard Descarrega va perdre la vista a l’adolescència, però a la seva memòria conserva imatges dels llocs on va viure. També guarda el record de les fesomies d’aquells amb qui va créixer.

Atleta medallista paralímpic per excel·lència, el Gerard va ser guardonat amb medalles d’or a les Olimpíades de Rio i Tòquio el 2016, i el 2020 en la categoria de T-11 en els 400 metres llisos. El Gerard no vol parar de córrer. La sincronització perfecta amb el seu guia Guille Rojo, li permet deixar fluir la ment.

Estar acompanyat per la família, a la pista amb l’inseparable Guille, i a la vida diària amb el seu gos guia Wyllow, l’anima a cercar els seus límits.

El Gerard viatja des del terra vermell del tartan als cims més alts del planeta. El Montblanc, el Mont Kènia o l’Huascarán l’han vist escalar i córrer sentint-se lliure. La seva mirada intel·ligent va arribar a tocar el meu ull de vidre pensant amb l’objectiu més proper: l’Olimpíada de París 2024.

Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

Comentarios
Multimedia Diari