Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Trobada d’Armats de Catalunya se celebra a Flix

El municipi acollirà 700 armats aquest diumenge, 26 de març

| Actualizado a 23 marzo 2023 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La confraria d’Armats de Flix serà l’amfitriona de la XXIV Trobada d’Armats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre aquest diumenge, 26 de març de 2023, acollint un total de 700 armats provinents de 20 localitats diferents. Així doncs, hi seran presents Vila-real, l’Arboç, el Vendrell, el Pla de Santa Maria, Montblanc, l’Espluga de Francolí, Valls, Alcover, Vilallonga del Camp, Bellpuig, la Selva del Camp, Constantí, les Borges Blanques, Juneda, Reus, Riudoms, Riudecols, Lleida i la Palma d’Ebre.

L’esdeveniment s’iniciarà a un quart d’onze del matí amb la desfilada de tots els armats i pretorians que ompliran els carrers del municipi a ritme de tambors i cornetes. A dos quarts de dotze tindrà lloc la benvinguda i trobada d’autoritats a la plaça del Mercat, lloc on posteriorment es dirigiran totes les confraries d’armats per dur a terme la imposició de cintes commemoratives per part de les autoritats.

L’esdeveniment s’iniciarà a un quart d’onze del matí amb la desfilada de tots els armats i pretorians

“Estem molt contents de tornar a acollir una trobada d’armats com la que ja es va celebrar l’any 2011 i que suposarà la visita d’un miler de persones de fora vila” ha assegurat el regidor de cultura i ha afegit que “a més a més, els veïns de Flix tindrem l’oportunitat de veure desfilar 700 armats pels carrers del poble”. Des del consistori s’agraeix tota la feina i l’entusiasme dipositats per l’organització per fer possible un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Comentarios
Multimedia Diari