Las Isabeles presenten el seu nou disc, ‘Diëresis’, el dissabte a Porrera

El recital és a les 19 hores, en el marc del Festival Terrer Priorat.

| Actualizado a 26 noviembre 2021 09:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Diëresis és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Diëresis és també el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach (Las Isabeles) que va sortir a la llum el passar mes d’octubre, i que presentaran aquest 27 de novembre, en un concert al Casal de Porrera (19 h), en el marc del Festival Terrer Priorat.

 

 

Una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més a prop de la nostra essència. Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit que pogués recollir la seva expressió més lliure.

Diëresis és també un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibáñez. a veu i la dansa d’Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors d’Isabelle Laudenbach ens situaran en un punt de partida per a accedir a aquest coneixement íntim que apunta a l’ànima i al cos. Les entrades estan disponibles al web del festival. El preu és de 18 euros i inclou un tast de vi del celler BalmaPrat. 

Comentarios
Multimedia Diari