L’Orquestra de Músiques d’Arrel presenta nou CD a Reus

L’OMAC, formació instrumental d’arreu de Catalunya, intrepreta avui al Teatre Bartrina les composicions del seu nou treball ‘Trencadís’

25 marzo 2022 19:20 | Actualizado a 26 marzo 2022 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC) va presentar ahir el seu primer llibre – CD, titulat Trencadís, en un acte per a la premsa realitzat al Jardí de la Casa Rull de Reus. L’OMAC és una formació instrumental amb una versatilitat única que aplega intèrprets joves punters d’arreu dels Països Catalans dels gèneres tradicional, jazz i clàssic. La producció inaugural, Trencadís, és un concert compost i dirigit per Dani López per a trenta músics i la cantant solista Anna Ferrer.

Una obra de «bellesa salvatge «que embolcalla amb les arrels de la música ancestral una selecció de dotze poemes post contemporanis en llengua catalana.

Avui, a les 20.00 hores, la formació ho presentarà en un concert al Teatre Bartrina, organitzat per l’Aula de Sons, amb motiu de la commemoració dels seus 25 anys, amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura.

El regidor de Cultura i Política Lingüística i Educació de la ciutat, Daniel Recasens, va manifestar que «felicitem a l’Aula de Sons pel seu 25è aniversari, una Aula de Sons que durant aquests anys ha demostrat un compromís absolut amb el llenguatge musical i els fonaments pedagògics, ha consolidat els instruments sobre els que forma i ha ampliat la procedència dels seus alumnes i professors, a banda d’organitzar activitats paral·leles i col·laborar en les nostres festes majors».

Comentarios
Multimedia Diari