Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Presentació a Torredembarra del llibre ‘Bombai. Mumbai. La vida és la vida, sóc gràcies a tu’ d’Amin Sheik

L’autor ha escrit la seva autobiografia per a recollir fons i obrir un cafè que ajudés els nens del carrer

05 junio 2023 12:36 | Actualizado a 05 junio 2023 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper 7 de juny, a les 18 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, es durà a terme la presentació del llibre Bombai. Mumbai. La vida és la vida, sóc gràcies a tu amb Amin Sheik, que ha escrit la seva autobiografia per a recollir fons i obrir un cafè que ajudés els nens del carrer.

Amin Sheikh ajuda a nens i joves del carrer de Bombai, aconsegueix que se sentin segurs i s’esforça per a evitar la seva exclusió social. L’Amin va viure als carrers de Bombai des dels cinc anys, pidolant, menjant restes de la brossa i dormint sota els bancs del parc. Però l’Amin va tenir sort, el van portar a un orfenat tres anys després i va aprendre què es tenir un lloc al qual anomenar “llar” i persones a les quals anomenar “família”. Encara que la seva vida no va ser gens fàcil, l’Amin mai va oblidar creure en la bondat de les persones i en la idea que només es necessita una persona per a poder canviar el món.

«Bombay to Barcelona» Library-Café

Una cafeteria-biblioteca a Bombai on tots els nois i noies empleats són joves en risc, provinents de slums o orfenats. Els proporciona un entorn segur on poden trobar un acompanyament econòmic, emocional i educatiu. Un lloc on es sentin segurs de poder explorar les seves inquietuds i aspiracions.

La cafeteria és un lloc especial i únic a l’Índia, ja que no distingeix a ningú per la seva condició social, tothom hi és benvingut! És un pas per a contribuir en el trencament d’un sistema de castes inculcat en la mentalitat de la societat índia.

Presentació del seu llibre

Sheikh ha escrit la seva autobiografia: «Bombai, Mumbai. La vida és la vida, soc gràcies a tu».

Una història que arriba al cor, plena d’alegria, dolor i coratge per a afrontar la vida i d’un poder invencible on l’amor brilla fins i tot en les hores més fosques.

El llibre ha estat traduït a vuit idiomes: anglès, espanyol, català, francès, alemany, italià, portuguès, marathi, hindi i en hebreu.

Gràcies als beneficis obtinguts de la venda del llibre han recaptat els fons necessaris per fer realitat la Cafeteria-Biblioteca.

Comentarios
Multimedia Diari