Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tres obres al cicle d’abonament dels Teatres de Valls

Les entrades es posaran a la venda dilluns a les 10 hores i es podran adquirir a les taquilles del Principal fins
al dia 8 o telemàticament

| Actualizado a 01 julio 2022 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cicle dels abonaments dels Teatres de Valls començarà diumenge 2 d’octubre, a les 18 hores al Centre Cultural, amb la representació d’El llop: Terra Baixa, el clàssic d’Àngel Guimerà en la nova versió del programa El llop de TV3 dirigit per Àngel Llàcer. Guimerà amb aquesta obra planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l’època en què Terra Baixafou escrita: el món pacífic que representa la Terra Alta, i la Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.

Dissabte 5 de novembre serà el torn de l’obra De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda de La Calòrica. Aquesta producció del Teatre Nacional de Catalunya es podrà veure a les 20 hores al Centre Cultural. Pujaran a l’escenari, sota la direcció d’Israel Solà, Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol. L’obra és una auca ecologista, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

L’últim espectacle de la temporada de tardor dels abonaments dels Teatres de Valls, serà L’Oreneta, de Guillem Clua, amb Emma Vilarassau i Dafnis Balduz. L’obra tindrà lloc dissabte 26 de novembre, a les 20 hores, al Centre Cultural. La protagonista es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties. Aquest és el sentiment que vertebra l’obra.

L’abonament es podrà adquirir a partir del dilluns 4 de juliol, a les 10 hores. La venda d’entrades es podrà realitzar, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal de 12 a 14 hores (dilluns a partir de les 10 hores) i de 18 a 20 hores, fins el divendres dia 8 de juliol. I, per altra banda, també es podran comprar online, les 24 hores del dia, a través de la pàgina www.valls.cat, des de dilluns i aquest canal seguirà obert després del divendres 8 de juliol, quan es tancaran les taquilles del Teatre Principal.

Comentarios
Multimedia Diari