Una visió directa i sense embuts del món del teatre

Lluís Marco i Ernest Villegas protagonitzen dilluns l’obra ‘L’art de fer teatr’ al Cicle Grans Mestres al Fortuny de Reus

| Actualizado a 01 mayo 2021 08:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb L’art de fer teatre, el Cicle Grans Mestres del Teatre Fortuny de Reus torna a apostar dilluns (20.30 hores) per un dels llenguatges escènics més contemporanis, el teatre documental.

Aquesta peça protagonitzada per dos dels millors representats de la seva generació actoral, Lluís Marco i Ernest Villegas, aproparà a l’espectador una visió directa i sense embuts del què és el món del teatre. Tan aviat serà un homenatge com també una crítica aferrissada al món actoral, als directors d’escena, als dramaturgs i a totes aquelles persones que tenen una relació directa o indirecta amb el teatre, incidint d’una manera un tant singular amb el públic.

La peça, dirigida Francesc Cerro-Ferran amb audiovisuals de Ivo Vinuesa, versa sobre una conversa real d’un important i prestigiós director d’escena i un amant del teatre. Ambdós van desgranant els somnis i fracassos d’una professió, la necessitat de crear una nova relació entre públic i escena, la superficialitat de determinades conductes artístiques, l’excessiu poder de determinades figures del món de la direcció escènica, la tensa però necessària relació entre el Teatre i el poder polític, i el passat i el futur de la cultura escènica.

Un tour de force que Marco i Villegas compartiran acaloradament a l’escenari del Teatre Fortuny de Reus; una oportunitat única per veure un text que -incomprensiblement-, és la primera vegada que puja a escena i que, en aquest cas, també vol ser un sentit homenatge als nostres directors teatrals més reconeguts a nivell nacional i internacional.

Un cop més, el Cicle Grans Mestres -centrat enguany en el factor humà-, continua demostrant que és un pol de creació artística i un referent de la dramatúrgia contemporània a nivell nacional.

Comentarios
Multimedia Diari