600 participants inauguren el nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2017

La primera cursa va ser la 4a edició de la Cursa de Muntanya 4 Termes. En categoria masculina es va imposar Aleix Toda del Borges Trail - AAEET amb 2h19'41". En categoria femenina la vencedora va ser Mayte Colmenarejo del C.E. Trail Tarraco amb 3h02'26"

19 mayo 2017 16:23 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00

Aquest diumenge 12 de febrer 600 participants van prendre part en la primera cursa del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2017.

La 4a edició de la Cursa de Muntanya 4 Termes, organitzada pel C.E. l’Areny, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i amb un nou traçat modificat més atractiu, transcorre pels termes municipals de Mont-roig de Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip i és l’encarregat de donar el tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2017.

A les 9 del matí sortia la cursa de 26,5 km amb 1.250 m de desnivell positiu en la qual en categoria masculina es va imposar Aleix Toda del Borges Trail - AAEET amb 2h19’41” acompanyat al podi per Pol Vila del Club Esp. L’Areny amb un temps de 2h20’26” i Javier Heras del Club Centre Excta. Serres de Mestral amb 2h21’31” respectivament.

En categoria femenina la vencedora va ser Mayte Colmenarejo del C.E. Trail Tarraco amb 3h02’26”, seguida d’Edurne Zazpe del mateix club (C.E. Trail Tarraco) amb 3h04’27” i Carmen Martínez fou 3a amb 3h10’30”.

A banda, paral·lelament a la cursa del circuit Classic, es va celebrar la cursa del Circuit Express de 15 km amb 550 m de desnivell positiu els vencedors de la qual van ser Oscar Alfani del Club Excta. Allibera Adrenalina amb 1h18’04”, Aleix Solé del Borges Trail – AAEET amb 1h18’56” i Álvaro Jumilla del Club Excta. Serres de Mestral amb 1h22’30” en categoria masculina i Esther Casajuana del Club Excta. Allibera Adrenalina (1h29’28”), Núria Florencio del Club Excta. Serres de Mestral (1h38’36”) i Espe Bernat del C.E. Trail Tarraco (1h41’19”) en categoria femenina.

Els vencedors d’aquestes curses, convidats a la següent prova, lluiran la camiseta de líders fins a la propera cursa, on hauran de lluitar per revalidar el seu títol; serà a la Cursa de la Portella que tindrà lloc a L’Hospitalet de l’Infant el proper 19 de març organitzada pel Club Centre Excta. Serres de Mestral.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina de la cursa (http://cursa4termes.com) i molt aviat les podreu trobar a la del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”.