600 persones participen en la primera cursa del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona

Va ser la Cursa de Muntanya 4 Termes, organitzada pel C.E l'Areny, que es va disputar a Mont-roig de Camp, Vilanova d´Escornalbou, Colldejou i Pratdip

19 mayo 2017 20:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest diumenge 14 de febrer més de 600 participants van prendre part en la primera cursa del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona.

La 3a edició de la Cursa de Muntanya 4 Termes, organitzada pel C.E. l’Areny, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, transcorre pels termes municipals de Mont-roig de Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip i va donar el tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2016.

A les 9 del matí es donava la sortida de la cursa de 25 km amb 1.150m de desnivell positiu en la qual en categoria masculina es va imposar Kilian Garcia del Club Excursionista Alliberadrenalina amb un temps de 2h13’57”; acompanyat al podi per Javi Delgado del Taymory-Sprirdon i Aleix Toda del Borges Trail - AAEET amb 2h14’53” i 2h15’39” respectivament.

En categoria femenina la vencedora va ser Esther Casajuana del Borges Trail - AAEET amb un temps de 2h42’57”, seguida de Maria Eugènia Munté de l’Associació Esportiva Cornudella de Montsant amb 2h45’37” i Sandra Brugues amb 2h50’31” de Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural.

Els vencedors d’aquesta cursa, convidats a la següent prova, lluiran la camiseta de líders fins a la propera cursa, on hauran de lluitar per revalidar el seu títol.

Pel que fa a les classificacions per equips, on puntuen els tres primers membres classificats de cada club en categoria masculina i femenina, el C.E. Trail Tarraco lidera la classificació, seguits del Club Patxanguerus d’Alforja i del C.E. Alliberadrenalina.

A banda, paral·lelament a la cursa llarga, es van celebrar sense ser puntuables per al Circuit una marxa i una cursa més curta els vencedors de la qual van ser Javi Sánchez de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, Jordi Vidal dels Patxanguerus d’Alforja i Sergio López del Club Excursionista Tral Tarraco en categoria masculina i Marta Rossell del Club Excursionista Alliberadrenalina, Alba Font de Fisioteràpia Alba Font i Loli Zamora de Gymluksport en categoria femenina.

La propera prova, la Cursa de la Portella, tindrà lloc a L’Hospitalet de l’Infant el proper 20 de març i serà organitzada pel Serres de Mestral C.C. Excursionista.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”. Podeu trobar més informació al

facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn).

Comentarios
Multimedia Diari