Albert Montañés, homenatjat a la gala del tennis provincial

La festa va premiar campions i finalistes de diferents campionats i es van lliurar diversos reconeixements

25 abril 2018 18:37 | Actualizado a 25 abril 2018 18:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El complex Estival El Dorado Resort de Cambrils va acollir la 33a edició de la Gala de Tennis de la Província de Tarragona. Més de 180 assistents vinculats als clubs del territori van gaudir d’una festa on es van premiar els campions i finalistes dels diferents campionats organitzats per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis a la Província de Tarragona. A més a més, es van realitzar una sèrie de reconeixements a clubs i persones per la seva gran tasca en pro del tennis tarragoní i català.

La gala va comptar també amb la presència del Sr. Joan Plana, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Ignasi Garcia, president de la Representació Territorial de la FCT a la Província de Lleida; el Sr. Joan Pruna, president de la Representació Territorial de la FCT a la Província de Girona; el Sr. Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; i el Sr. Lluís Yebra, president de la Representació Territorial de la FCT a la Província de Tarragona.

La gala va arribar al seu punt més àlgid amb el reconeixement al millor tennista de la història del tenis tarragoní, l’Albert Montañés, que va anunciar la seva retirada fa just un any, amb sis títols ATP a l’esquena i amb 13 anys consecutius entre els millors 100 tennistes del món.

La gala no podia acabar sense fer uns darrers reconeixements, com són el premi al millor entrenador 2017, que va recollir Alberto Gil Deocal, entrenador del club Tennis Tarragona, i a la millor direcció esportiva 2017, que va anar dirigit al Marc Mas Cot, actual director esportiu del club Tennis Tarragona. La gala va finalitzar amb el sorteig de regals atorgats per Head, patrocinador oficial, Estival el Dorado Resort, Oliva motor, Mediaframe Tarragona, Cocacola, Visport La Creu Blanca, Proactiu i Raquetes sense Fronteres.

També es va reconèixer de manera especial la feina de diverses persones i entitats del territori. En primer lloc, Carme Ripoll, en representació del Club Tennis el Catllar, va rebre la benvinguda a la província per la seva nova incorporació i últim club adherit a la Federació Catalana de Tennis. El segon títol va anar dirigit al Club Tennis Park, on Xavi Pueyo va tenir l’honor de recollir el títol «Raquetes sense fronteres 2017» per la seva trajectòria solidària amb el tennis inclusiu de la mà de la fundació Solc.

Comentarios
Multimedia Diari