Cadiach prorroga els permisos d'ascens al Broad Peak i el tornarà a atacar

D'aconseguir-ho, l'alpinista tarragoní entraria en el selecte club dels que han coronat els catorze vuit mils de la terra sense oxigen

19 mayo 2017 18:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'expedició de l'alpinista Òscar Cadiach ha prorrogat els permisos d'ascens al Broad Peak (Pakistan) i el tornarà a atacar probablement aquest dilluns per aconseguir el seu catorze vuitmil.

Cadiach ha informat a Tarragona Ràdio que el pla és pujar demà al camp 2, dissabte al camp 3 i entre diumenge i dilluns atacar el cim de 8.047 metres, el dotzè més alt del planeta.

D'aconseguir-ho, l'alpinista tarragoní entraria en el selecte club dels que han coronat els catorze vuit mils de la terra sense oxigen.

El Broad Peak ja se li va resistir l'any passat i l'expedició d'aquest estiu també ha hagut de retrocedir dues vegades per culpa del mal temps.

Cadiach ha prorrogat els permisos deu dies més, encara que els membres de l'expedició s'han anat retirant i només queda l'andalús Lolo González.

Segons el tarragoní, confien en què ara sí que aconseguiran coronar el cim perquè estan forts mentalment, aclimatats i amb sensacions optimistes.

Comentarios
Multimedia Diari