CaixaBank finançarà la urbanització de l'Anella Mediterrània de Tarragona 2017 per 12 milions d'euros

L'Anella Mediterrània, ubicada al barri de Campclar, comptarà amb un Palau d'Esports, una piscina olímpica i un estadi d'atletisme

19 mayo 2017 22:53 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un acord de finançament destinat al projecte d'urbanització de l'Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L'operació ascendeix a 12 milions d'euros i l'entitat facilitarà l'inici de les obres d'adequació dels terrenys que han d'acollir l'Anella Mediterrània, un gran espai verd-parc periurbà on se situaran diversos equipaments dels jocs. Així es convertirà en una gran zona d'esbarjo familiar on es compaginarà la pràctica de l'esport amb activitats lúdiques i d'oci. Es preveu que les obres d'urbanització de l'Anella Mediterrània comencin aquest mes de maig.

L'Anella Mediterrània preveu la construcció d'un Palau d'Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d'atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El projecte també contempla la remodelació de l'actual pista d'atletisme i el velòdrom, així com la construcció d'una Plaça de l'Esport dins el complex, situada al costat del palau d'esports, que servirà de punt de trobada dins la mateixa Anella.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que la signatura d'aquest préstec permetrà avançar fermament en la construcció de l'epicentre esportiu dels Jocs, "que deixarà a la ciutat i al territori un llegat i unes infraestructures de primer nivell per a la pràctica esportiva i promourà la revitalització de la zona".

Per part de CaixaBank, Joaquim Macià ha destacat que l'operació demostra el compromís de l'entitat financera amb Tarragona i amb la celebració dels Jocs Mediterranis 2017.

Comentarios
Multimedia Diari