Comença la cinquena edició del Challenge de Pàdel TennisPark

S'inicia aquest divendres 2 de març amb la primera de les seves cinc proves, el Totem Open Cafè

02 marzo 2018 08:39 | Actualizado a 02 marzo 2018 20:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest divendres 2 de març es donarà el tret de sortida a la cinquena edició del Challenge de Pàdel TennisPark un circuit, mític per la seva acollida i repercussió esportiva, que enguany estrena tot un seguit de novetats que, de ben segur, sorprendran a tots els inscrits.

“Tenim clar que en una proposta com aquesta toca renovar-se any rere any”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark, qui afegeix que les sorpreses per aquesta nova cita són diverses. “Per començar hem decidit obrir la competició als més joves, la qual cosa vol dir que es desenvoluparà un Challenge Infantil/Juvenil paral·lel al dels adults. El principal atractiu és que sortejarem per ells una Play Station, a cadascun dels cinc Opens, entre tots els inscrits”.

La segona novetat “és el gran esforç que hem dut a terme per oferir a tots els participants un welcome pack de primera amb fruita, brou, beguda isotònica, aigua, barreta de cereals, TastaClub i un val per un pintxo”, afegeix Pueyo.

I la tercera, i més significativa, és la que fa referència al premi estrella. “Enguany hem apostat per ampliar la base de guardonats, per la qual cosa sortejarem 30 paletilles en cadascun dels cinc Opens entre tots els inscrits, a més de premis en metàl·lic i moltes sorpreses més entre els guanyadors”, explica el director del TennisPark.

Balanç

Val a dir que en les quatre edicions anteriors el Challenge de Pàdel del TennisPark ha superat la xifra dels 6.000 inscrits, entre socis i no socis del Club, vinguts d’arreu. S’han sortejat dos cotxes Smart, un cotxe Fiat 500 i una moto Harley Davidson. I enguany 150 paletilles. El que ha possibilitat que durant la celebració dels Opens del Challenge el Club de Cala Romana sigui l’epicentre del pàdel a les Comarques de Tarragona.

 

Calendari dels Opens

1er Open, Totem Cafè, del 2 a l’11 de març.

2on Open, del 13 al 22 d’abril.

3er Open, del 25 de maig al 3 de juny.

4art Open, del 13 al 22 de juliol.

5è Open, del 30 de setembre al 7 d’octubre.

 

El preu de la inscripció per a les categories masculina, femenina i mixta és de 16 euros els socis i 20 euros els no socis. Pels qui es vulguin inscriure a dues categories el preu és de 24 euros els socis i 30 euros els no socis.

El preu de la inscripció infantil és de 8 euros els socis i 12 euros els no socis.

+ info: www.challengepadeltennispark.com

Comentarios
Multimedia Diari