Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Creixell celebra la primera gala de reconeixement esportiu

En total es van lliurar 30 guardons dedicats a cadascuna de les associacions i entitats esportives locals

Diari de Tarragona

Whatsapp
Creixell celebra la primera gala de reconeixement esportiu

Creixell celebra la primera gala de reconeixement esportiu

El dissabte 9 de febrer de 2019 va tenir lloc al Casal Municipal de Creixell  la primera edició de la gala de reconeixent esportiu 2019 organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’ Ajuntament de Creixell.

L’objectiu de la Gala era agrair i donar més visibilitat a la tasca que realitzen les entitats esportives del municipi, les quals donen l’oportunitat a la població de practicar diferents esports  sense sortir de Creixell. 

En total es van lliurar 30 guardons  dedicats a cadascuna de les associacions i entitats esportives locals, a persones homenatjades per la seva dedicació històrica a l’esport de Creixell, a persones nominades per les mateixes entitats, a entitats privades de Creixell que es dediquen a fomentar les activitats físiques i esportives i a dues entitats col·laboradores amb els esdeveniments esportius de Creixell

Temas

Comentarios