Dani Fernández, primera peça del nou CBT

És base i jugava al segon equip del CBT

01 agosto 2017 17:41 | Actualizado a 01 agosto 2017 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dani Fernández és el primer jugador confirmat per al nou projecte del CBT. Dani porta dos anys sent una de les principals referències del filial del CBT, que competeix en primera catalana. Dani debutarà aquesta temporada amb fitxa del primer equip, però en els últims anys ja havia estat un habitual en els entrenaments de l'equip de LEB Plata, i ha arribat a debutar en alguns partits oficials. Ara Dani tindrà l'oportunitat de debutar en lliga EBA, una categoria competitiva on Dani podrà seguir demostrant la seva progressió com a jugador. Dani Fernández és un base ràpid, hàbil amb la pilota, ràpid de mans per robar pilotes i amb capacitat per tirar des del triple. A més, Dani Fernández també destaca per la seva intensitat defensiva en tota la pista. En definitiva, una bona incorporació per inaugurar una plantilla que pretén ser competitiva en aquesta nova categoria.

Dani Fernández ha valorat així la seva incorporació al primer equip “és una oportunitat molt positiva, un pas endavant a la meva carrera”. Respecte a la seva adaptació al primer equip del club, Dani ha dit que “el fet d'haver estat aquests dos anys en dinàmica del primer equip m’a ajudarà a adaptar-me els entrenaments i a la categoria”. Dani Fernández també ha volgut fer un primer anàlisis del que espera de la temporada a nivell personal “vull seguir creixent com a jugador i aprendre cada dia als entrenaments. A la pista vull aprofitar tots els minuts que em doni l'entrenador”. Finalment, el nou base del primer equip cebetista s'ha mostrat molt ambiciós a nivell d'equip “pot semblar un any difícil per la situació institucional, però estic convençut que farem un equip competitiu, que lluitarà per estar en una bona posició. Estic segur que es faran les coses bé”

Després de la incorporació de Dani Fernández, ara el Club Bàsquet Tarragona treballa en la renovació de David Fernández i Jordi Barberà, a poc a poc el CBT va agafant forma de cara a l'inici de pretemporada, i s'espera arribar al 21 d'agost, data sense confirmar de l'inici dels entrenaments, amb l'equip pràcticament confirmat.

Comentarios
Multimedia Diari