Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Barça convida el Chapecoense brasiler a jugar el Joan Gamper del 2017

"El FC Barcelona vol retre homenatge a les 71 persones que van morir en l'accident i a les seves famílies"

Agencias

Whatsapp
Els jugadors del Real Madrid i del FC Barcelona en l'homenatge a les víctimes de l'avió del Chapecoense

Els jugadors del Real Madrid i del FC Barcelona en l'homenatge a les víctimes de l'avió del Chapecoense

El FC Barcelona ha traslladat formalment una invitació al club brasiler del Chapecoense per disputar el torneig estiuenc blaugrana Joan Gamper en l'estiu del 2017, per solidaritzar-se amb aquesta entitat, que va perdre gairebé la totalitat dels seus futbolistes en l'accident d'aviació del passat 28 de novembre prop de l'aeroport de Medellín.

En una nota pública, el Barcelona anuncia el següent: "El FC Barcelona ha acordat convidar a l'edició del pròxim trofeu Joan Gamper, que se celebrarà el mes d'agost del 2017, l'equip brasiler del Chapecoense, víctima d'un tràgic accident aeri quan anava a jugar la final de la Copa Sud-americana, a Colòmbia, el 28 de novembre".

"El FC Barcelona vol retre homenatge a les 71 persones que van morir en l'accident i a les seves famílies, pel que treballarà perquè l'edició del Trofeu Joan Gamper 2017 sigui un gran homenatge del món del futbol a tots ells a través de diferents iniciatives entorn d'aquest partit i que s'aniran donant a conèixer a mesura que s'acosti la data de la seva celebració", afegeix la missiva.

Aquesta invitació suposa implícitament una ajuda econòmica per a la reconstrucció de l'entitat, que podria derivar de la facturació en entrades del partit estiuenc: "Amb la invitació del Chapecoense al Trofeu Joan Gamper 2017 el FC Barcelona vol col·laborar amb la reconstrucció institucional i esportiva del Club, i ajudar que pugui recuperar el nivell competitiu que tenia. El FC Barcelona ha remès aquest dijous una carta formal d'invitació a l'actual Junta Directiva del Chapecoense".

El Chapecoense viatjava en un avió de l'aerolínia boliviana Lamia Corporation, on anaven 77 persones a bord, i entre elles l'equip de futbol Chapecoense del Brasil.

L'accident es va produir quan la nau es va estavellar en l'intent d'aproximació a l'aeroport José María Córdova, a Medellín (Colòmbia), a causa de falta de carburant. En la tragèdia van morir 71 persones.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También