Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Barça remodela el seu escut

Si obté la ratificació dels compromissaris, la implementació del nou escut es farà de manera efectiva la temporada 2019/20

Diari de Tarragona

Whatsapp
El nou escut.

El nou escut.

El FC Barcelona ha actualitzat el seu escut per "adaptar-lo als nous temps". Des de l'última actualització, realitzada l’any 2002, el context, la societat i la tecnologia han canviat enormement, i els signes identificador del Club també havien d'evolucionar.

Es tracta d'una evolució fidel als elements històrics de l'escut però a més,  li aporta més capacitat de reproducció, especialment en mitjans digitals. Entre les seves característiques, destaca l’augment de l’equilibri i la potència dels colors blau i grana, més presència de la pilota, l’element central i icònic de l'estil de joc del Barça, l’homogeneïtzació de les formes i colors, i la desaparició de l’acrònim FCB.

El projecte ha estat realitzat per Summa, companyia de branding barcelonina presidida per Conrad Llorens, i que compta amb reconeixements tan destacats com el Premi Nacional de Disseny i el Premi Ciutat de Barcelona. L'actualització de l'escut, que comporta una modificació estatutària, ja ha obtingut l’aprovació de la Junta Directiva, i es presentarà per a l’aprovació dels socis del Club en l’Assemblea de Compromissaris del pròxim 20 d’octubre.

Si obté la ratificació dels compromissaris, la implementació del nou escut es farà de manera efectiva la temporada 2019/20.

Els escuts del FC Barcelona.

Temas

Comentarios

Lea También