Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El CB Valls se suma a la Marató de Donació de Sang

L'objectiu de la campanya és tancar la jornada amb una xifra superior a les 400 donacions

Redacció

Whatsapp
El CB Valls se suma a la Marató de Donació de Sang

El CB Valls se suma a la Marató de Donació de Sang

El Club Bàsquet Valls s'ha volgut sumar a la campanya de donació de sang que es farà, en forma de marató, el proper 22 de març des de les 9 del mati a les 9 del vespre al Centre Cultural de Valls.

L'objectiu de la campanya és tancar la jornada amb una xifra superior a les 400 donacions. I, per assolir aquesta fita, són diverses les empreses i entitats de la ciutat que s'hi han compromès a col·laborar-hi.

Entre aquestes entitats hi ha el CB Valls. El club vallenc és, més enllà de l'esport, un referent a la capital de l'Alt Camp per la seva col·laboració constant amb entitats i organitzacions de caràcter social, tant de Valls com de la resta del país.

A més a més de l'objectiu de la campanya d'aconseguir un gran nombre de donacions, també es pretén conscienciar els infants i els joves de la importància d'aquest acte de solidaritat. En aquest sentit, els jugadors i jugadores dels equips sèniors CB Valls Seremex i CB Valls BNA, que van tenir partit al Joana Ballart el cap de setmana passat, s'hi van sumar a l'acte de promoció. El club esportiu vallenc anima tothom a participar de la marató de donació de sang del proper 22 de març al Centre Cultura de Valls.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También