El CB Valls se suma a la Marató de Donació de Sang

L'objectiu de la campanya és tancar la jornada amb una xifra superior a les 400 donacions

19 mayo 2017 16:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Club Bàsquet Valls s'ha volgut sumar a la campanya de donació de sang que es farà, en forma de marató, el proper 22 de març des de les 9 del mati a les 9 del vespre al Centre Cultural de Valls.

L'objectiu de la campanya és tancar la jornada amb una xifra superior a les 400 donacions. I, per assolir aquesta fita, són diverses les empreses i entitats de la ciutat que s'hi han compromès a col·laborar-hi.

Entre aquestes entitats hi ha el CB Valls. El club vallenc és, més enllà de l'esport, un referent a la capital de l'Alt Camp per la seva col·laboració constant amb entitats i organitzacions de caràcter social, tant de Valls com de la resta del país.

A més a més de l'objectiu de la campanya d'aconseguir un gran nombre de donacions, també es pretén conscienciar els infants i els joves de la importància d'aquest acte de solidaritat. En aquest sentit, els jugadors i jugadores dels equips sèniors CB Valls Seremex i CB Valls BNA, que van tenir partit al Joana Ballart el cap de setmana passat, s'hi van sumar a l'acte de promoció. El club esportiu vallenc anima tothom a participar de la marató de donació de sang del proper 22 de març al Centre Cultura de Valls.

 

Comentarios
Multimedia Diari