El CF Pobla renova la seva junta directiva

El president Josep Mir reforça l’estructura del club amb noves incorporacions a la cúpula de l’entitat Mir delega funcions executives en el vicepresident Gustavo Donoso

16 junio 2017 09:41 | Actualizado a 16 junio 2017 09:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El CF Pobla ja treballa en la propera temporada esportiva, on hi haurà novetats importants tan pel que fa a la plantilla com al cost tècnic del primer equip –després de l’adéu de l’entrenador Martín Posse. Amb tot, els canvis al club pobletà ja han començat a produir-se i han arribat també als despatxos.

I és que l’entitat futbolística ha dut a terme una renovació a la seva junta directiva. El que no canvia és la presidència, que des de l’any 2000 ostenta Josep Mir i que, una temporada més, seguirà al capdavant del CF Pobla per seguir escrivint pàgines en l’època daurada del club. Aquestes pàgines, però, s’escriuran amb una junta directiva renovada i potenciada, ja que l’entitat persegueix dos objectius esportius fonamentals que, com a club, han de guiar el seu futur a curt i mig termini.

D’una banda, el CF Pobla lluitarà la propera temporada per consolidar el seu primer equip a la Tercera Divisió. Sense renunciar a fites més elevades, la permanència sense gaire patiment és el primer objectiu esportiu.

El club es fixa com a objectius prioritaris la consolidació de la categoria del seu primer equip, així com convertir el seu futbol base en un referent

I d’una altra banda, el club també està treballant per potenciar el seu futbol base, que actualment aplega uns 250 joves futbolistes sota el paraigües de la Fundació del CF Pobla de Mafumet. Aquesta va veure la llum la temporada 2013-2014, amb la voluntat de prioritzar la formació del binomi esportista-persona de manera conjunta, tot adaptant aquesta idea a la competició en tots i cadascun dels jugadors del futbol base pobletà. Ara, l’entitat es fixa com a objectiu prioritari augmentar el potencial, la qualitat i la repercussió del seu futbol base, fins al punt de convertir-lo en un referent de formació futbolística i humana al territori.

Assolir aquests objectius i la resta de fites que es plantegi el club serà tasca del president Mir i de la seva renovada junta, que compta com a noves incorporacions amb Gustavo Donoso com a vicepresident primer i responsable de coordinar l’elaboració del projecte per a cada temporada; Roberto Martín, vicepresident segon i responsable informàtic, de xarxes socials i noves tecnologies del club; Eduardo Loma-Ossorio és el nou tresorer i responsable de les finances del CF Pobla.

L’ex davanter de l’entitat Albert Virgili, com a secretari esportiu recolzat amb les figures d’Alberto Garzón, com a responsable de futbol base, i Alex Bustamante, encarregat de la secció de futbol sala. Tots plegats comptaran amb el suport i treball del responsable dels equipaments tèxtils, Ricardo Hernández gestionarà l’àrea de màrqueting, socis i patrocinadors; i Llorenç Serrahima serà el responsable d’esdeveniments del club.

L’estadi, de titularitat municipal, està veient renovats els vestidors i la gespa amb la mirada posada en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018

La gespa també es renova
D’altra banda, el club completarà un estiu de renovacions que afecta a la banqueta i a la plantilla, als despatxos i, també, a les instal·lacions del club. En aquest sentit l’Ajuntament, com a titular i propietari de les instal·lacions on desenvolupa la seva activitat el CF Pobla, està duent a terme diferents actuacions de millora amb la mirada posada en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que el municipi pobletà viurà com a seu de la modalitat de futbol.

Per això i amb la intenció d’acollir els Jocs amb les millors instal·lacions possibles, l’Ajuntament ha renovat i millorat recentment els vestidors de l’estadi. Les obres van finalitzar ara fa unes setmanes i, partir de la propera temporada, permetrà als futbolistes que juguin a l’estadi pobletà gaudir d’unes instal·lacions òptimes i amb totes les necessitats i comoditats per al bon desenvolupament del futbol.

En aquest mateix marc de millores, el consistori ha tret a licitació el procés de renovació de la gespa artificial de l’estadi. Aquest proper mes de juliol es durà a terme l’esperada substitució del terreny de joc, ja que l’actual gespa va ser instal·lada l’any 2006 i, una dècada després, el club ha considerat convenient substituir la superfície de joc.

Comentarios
Multimedia Diari