El Miniestadi del Complex Esportiu Futbol Salou serà aviat una realitat

El terreny de joc ja disposa de gespa i comptarà amb mides reglamentàries de la FIFA

30 noviembre 2018 17:23 | Actualizado a 01 diciembre 2018 19:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de la construcció del Miniestadi del Complex Esportiu Futbol Salou avancen a bon ritme per a la seva inauguració l’any 2019. El terreny de joc ja disposa de gespa i comptarà amb mides reglamentàries de la FIFA.

La zona de la grada està pràcticament col·locada. El Miniestadi cobrirà de manera completa les diferents necessitats d’equips professionals i semiprofessionals que visitin les instal·lacions, oferint-los més intimitat i privacitat.

També segueixen les obres de l’àrea d’entrenament, la qual estarà dividida en un espai per a un camp de futbol 7, el qual es pot convertir en dos camps de futbol 5, on els jugadors podran entrenar i jugar; i dos camps de futbol platja amb mesures internacionals, tant per a entrenaments de jugadors i porters, com per a processos de rehabilitació de jugadors que han patit alguna lesió.

Una ampliació que complementarà el primer camp polivalent de rugbi i futbol de gespa artificial de la zona, dos camps de futbol 11 de gespa artificial i l’ampliació del bar; novetats que es van inaugurar a principis del 2018.

Premis ‘Empresa i Esport’ d’INDESCAT per a Smartfootball Group

Totes aquestes novetats se sumen a unes excel·lents instal·lacions que compten amb deu camps de futbol 11 i un camp polivalent de rugbi i futbol, les quals estan en mans d’un equip tècnic que acaba de rebre el premi INDESCAT en la categoria Millor Partenariat a la IV Edició dels Premis Empresa i Esport.

El jurat va escollir com a vencedor el projecte de col·laboració entre les quatre empreses del grup, que són Smartfootball, Tecnifutbol, Mare Nostrum Cup i Complex Esportiu Futbol Salou, per promocionar Salou com a destinació de turisme esportiu.

L'acte es va celebrar al ESADECREAPOLIS de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018. El guardó va ser recollit pels directors de les quatre empreses del Smartfootball Business Group: Albert Viñas, Adrià Miró, Gerard Font i Jan Esteller.

Tant les novetats, com els reconeixements i premis, donen com a resultat una important promoció per a la zona, cosa que ajuda a consolidar el turisme esportiu, afavorint la desestacionalització de la temporada turística i beneficiant a tot el teixit empresarial local.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari