El TGN Bàsquet presenta el nou carnet de soci de l’entitat

El TGN Bàsquet presenta el seu carnet de soci. L’entitat lila pretén amb aquesta targeta identificativa reforçar el sentiment de pertinença al club, que actualment compta amb 35 equips i gairebé 400 jugadors.

01 marzo 2018 11:50 | Actualizado a 01 marzo 2018 11:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El carnet, el segon a la història del club —el primer, de caràcter molt familiar, es va fer als inicis de la creació de l’entitat— és de color lila i hi apareix el nom del soci i el número. El logo del TGN Bàsquet és present a la part superior esquerra i també a la part inferior dreta en una pilota lila. A la part superior dreta hi apareixen els logos dels patrocinadors de l’entitat.

«Sempre ho hem volgut fer i ara hem cregut que era el moment. La vocació és unir encara més els membres de l’entitat i tenir més visibilitat i presència a la ciutat», ha dit Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet. Per la seva banda, Jordi Crespo, responsable administratiu del TGN Bàsquet ha assegurat que la voluntat de fer del carnet de soci és crear un sentiment de pertinença a l’entitat encara més fort: «Ara vivim un creixement molt important del club, hem passat de 18 equips per temporada a 35, amb 400 jugadors. El fet de sortir de l’escola Vedruna Sagrat Cor ja creava un sentiment de pertinença perquè tothom al club tenia el mateix origen. Amb aquest carnet, però, busquem que tots els membres de la família lila tinguin una eina que reforci encara més aquest sentiment de pertinença i també obrir-lo a la ciutat».

Un preu de 10 euros

El director esportiu del TGN Bàsquet, Raül Bonet, ha explicat que tots els jugadors i entrenadors del TGN Bàsquet tindran, per defecte, el carnet de soci i tots aquells altres que el vulguin tenir només hauran de pagar 10 euros que donaran accés a promocions i descomptes exclusius en productes dels patrocinadors del TGN Bàsquet. Segons Bonet, l’objectiu és arribar a aconseguir entre 800 i 1.000 socis: «Ens agradaria arribar als 800 o 1.000 socis. El cost del carnet és gairebé simbòlic, perquè són 10 euros, que és una quantitat molt petita perquè la nostra voluntat és créixer. Volem vincular el carnet als patrocinadors del club i que hi hagi un retorn. És a dir, que els associats tinguin accés a descomptes exclusius i promocions amb els productes que ofereixen els nostres patrocinadors».

Bonet també va explicar que de cara a la temporada vinent, tots els tràmits administratius en relació al club es faran via online, inclòs el carnet de soci. Ara, però, la via per poder fer-ho serà descarregar un formulari del web del club (www.tngbasquet.com) omplir-ho amb les dades del sol·licitant i fer un ingrés en un número de compte.

El president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, va felicitar-se pel naixement del nou carnet de soci i va demanar que tothom se’n fes, especialment les persones vinculades a l’escola Vedruna Sagrat Cor, bressol del TGN Bàsquet.

Comentarios
Multimedia Diari