Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deportes BALONCESTO SOLIDARIO

El Tarragona Fem Bàsquet visita els nens ingressats a l'hospital Joan XXIII

Les jugadores i el cos tècnic del Tarragona Fem Bàsquet visiten els nens ingressats a l´hospital Joan XXIII de Tarragona

Redacció

Whatsapp
Foto: Rafa Marrasé/TGN Bàsquet

Foto: Rafa Marrasé/TGN Bàsquet

Els membres del club lila van entregar material esportiu del TGN Bàsquet als petits que aquests dies es troben a la planta de pediatria d’aquest centre hospitalari. Els nens van quedar encantats amb les pilotes i de seguida es van posar a jugar amb elles, així com amb les petites cistelles de joguina, entre altres productes.

Aquesta és la primera vegada que el TGN Bàsquet fa una iniciativa així i la valoració ha estat molt positiva, ajudant a dibuixar un somriure al rostre dels nens i dels familiars que han de passar per una situació tan complicada i a la vora de les festes de Nadal. Destacar també el tracte del personal d’infermeria de l’hospital Joan XXIII que es va mostrar en tot moment molt amable i predisposat a ajudar perquè aquesta iniciativa fos un èxit.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También