Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Vendrell acull una jornada de formació de jutges de línia de bàdminton

Les sessions es faran al Vendrell els dies 1 i 2 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp

Els Jocs Mediterranis 2018 cada cop són més a prop i, per tal que les competicions es puguin desenvolupar amb totes les garanties, fa falta la col·laboració d'un bon nombre de voluntaris que s'encarregaran de tasques molt diverses.

Entre elles, calen jutges de línia de bàdminton que faran diferents funcions (jutge, control de volants, marcador i mopa) durant les competicions d'aquesta disciplina, que tindran lloc del 23 al 26 de juny al Pavelló Municipal del Morell.

Així, dins del projecte Voluntaris Tarragona 2018, els pròxims 1 i 2 de juny es realitzarà una formació gratuïta del títol d'Auxiliar de pista per a les competicions de bàdminton.

El curs, organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton amb la col·laboració de la Federación Española de Bádminton, té una durada de 4 hores i es farà al Vendrell. El primer dia hi haurà formació teòrica, mentre que la pràctica serà el segon dia en el marc del Circuit Català El Vendrell.

Les persones interessades, que han de tenir 16 anys com a mínim, poden escriure al correu electrònic dtalavera@tarragona2018.cat o trucar al telèfon 977 19 41 56.

Val a dir que tots aquells que obtinguin el títol disposaran també de l'uniforme com a voluntari dels Jocs Mediterranis (polo, pantalons i sabates de la marca Joma); manutenció durant la competició i accés a la sala de voluntaris amb aigua, fruita, cafè...; i desplaçament fins a la seu de competició, El Morell, usant gratuïtament els autobusos de l'EMT, amb el servei d'autobusos de l'organització o en tren des de Barcelona i Girona.

Temas

Comentarios

Lea También