Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deportes PÀDEL

El torneig Bronze de pàdel FolchTime començarà aquest diumenge al Tennis Park

Coincidirà amb la cinquena i última cita del Challenge de Pàdel del club de Cala Romana

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de familia de l'entrega de trofeus d'un dels tornejos d'aquesta temporada. FOTO: DT

Foto de familia de l'entrega de trofeus d'un dels tornejos d'aquesta temporada. FOTO: DT

Aquest diumenge 10 de setembre arrancarà la cinquena i última cita del Challenge de Pàdel TennisPark 2017. Es tracta de l’Open FolchTime Comunicació Corporativa, un torneig de la categoria Bronze de la Federació Catalana de Pàdel adreçat a jugadors i jugadores federades, tant de dins com de fora del Club de Cala Romana. El preu de la inscripció s’ha fixat en 12 euros.

Tots els participants rebran un número per jugador que els permetrà prendre part al sorteig final d’una moto Harley-Davidson Street 750, que es pot veure i tocar a les instal·lacions del TennisPark. Un espectacular regal que ha estat possible gràcies a l’acord assolit amb Harley-Davidson Tarraco, concessionari oficial de la mítica marca nord-americana.

L’Open FolchTime acollirà les categories de 1a, 2a, 3a i 4a masculina i 1a, 2a i 3a femenina (que es jugaran del 10 al 17 de setembre).

El Challenge enfila així, doncs, la recta final de la seva quarta edició anual amb una valoració molt positiva per part de l’organització del Club de Cala Romana ja que s’ha aconseguit que dels cinc Opens programats tres d’ells hagin estat federats, “la qual cosa ens ha suposat un clar reconeixement de la Federació Catalana de Pàdel a una competició que cada cop té més prestigi i seguidors”, assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Val a dir que la darrera edició del Challenge de Pàdel va arribar als 1.500 inscrits, “una xifra que enguany superarem amb escreix”.

Temas

Comentarios

Lea También