Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El vermut de les vuit copes... d'Europa

La presentació de l'edició especial de Vermuts Miró commemorativa de les vuit corones continentals del Reus Deportiu d'hoquei, ha reunit els tres capitans que han aixecat totes les copes d'Europa roig i negres. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Raúl Marin, Joan Sabater i Jordi Garcia, els tres capitans que han aixecat les vuit Copes d’Europa del Reus Deportiu. Foto: Alfredo González

Raúl Marin, Joan Sabater i Jordi Garcia, els tres capitans que han aixecat les vuit Copes d’Europa del Reus Deportiu. Foto: Alfredo González

Durant la Vermutada Popular de la Festa Major de Sant Pere de Reus s'ha presentat una edició especial de Vermuts Miró commemorativa de les vuit copes d’Europa del Reus Deportiu. El Vermut Vuit Copes, elaborat amb una fòrmula especial amb avellana, es venia a 2 euros l’ampolleta, i els beneficis eren per la Fundació Mossen Frederic Bara. L’esdeveniment va reunir els tres capitans dels equips roig i negres campions d’Europa d’hoquei: Joan Sabater, que va aixecar les sis copes d’Europa del 1967 al 1972; Jordi García, el capità de la Setena de 2009;  i Raúl Marín, el de la Vuitena de 2017, en una foto per a la història.

Un any més, la Vermutada Popular que organitza l’Assocació d’Amics del Vermut de Reus va tornar a ser tot un èxit de convocatòria. Entre les 12 del migdia i les 2 de la tarda es van servir uns 4.100 vermuts negres de la marca Miró, una xifra que va superar la de l’any passat i va demostrar que aquesta festa està totalment consolidada.

La fortíssima calor que queia sobre la Plaça del Mercadal ahir al migida no va ser impediment perquè centenars de reusencs s’apropesin fins al centre de la ciutat per tastar un vermut de Reus, acompanyat per olives farcides o per patates fregides. Molts dels assistents anaven equipats amb el barret (vermell, blanc o negre) de la Vermutada Popular i que estava patrocinat per Vermuts Miró. Amb el got de vermut a la mà, i amb la música de fons dels grups Bandsonats de Reus i Batukats del Bolet, la gent es va anar animant poc a poc fins que va arribar un moment que no quedaba una ombra buida.

També va tenir una gran acollida l'esmentada iniciativa solidària del Vermut Vuit Copes, l'edició especial de Vermuts Miró commemorativa de les vuit copes d’Europa guanyades pel Reus Deportiu d’hoquei patins, la venda de la qual es destinava a una entitat benèfica. 

En el decurs de la Vermutada Popular també es va fer entrega de la distinció al Vermuter de l’Any que vol servir per reconèixer la dedicació i prescripció d’aquelles persones que s’han distingit a l’hora de posar en valor l’essència del genuí aperitiu reusenc. En aquesta ocasió el guardonat va ser pell radiofonista Jordi Margarit, actualment director adjunt de Rac 1 i que acredita una llarga trajectòria a diverses emissores del país.

Comentarios

Lea También