Eloi Borràs i Anahi Herrera triomfen en la cursa a l'Ermita de Sant Josep

La prova de fons, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, va arribar als 400 participtants

19 mayo 2017 15:25 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Eloi Borràs i Anahi Herrera guanyen la 23a cursa de fons a l'Ermita de Sant Josep Tot i caure en un cap de setmana llarg i ple de curses pels voltants de Montblanc, les curses de Sant Josep de l'1 de maig han tornat a comptar amb molta participació, el que demostra la consolidació d'aquestes clàssiques de l'1 de maig.

400 corredors han participat en les dues curses organitzades pel Club Atlètic Montblanc: la de fons i la popular. En la 40a edició de la cursa popular hi han participat uns 185 inscrits, la majoria nens i nenes que corrien en aquesta cursa no competitiva. A l'arribada tots els participants han pogut gaudir d'un bon esmorzar per reposar les forces a més del sorteig de molts regals dels col·laboradors.

Pel que fa a la 23a Cursa de fons, la participació ha estat de 210 corredors. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 23a edició. És un recorregut exigent que es desenvolupa per asfalt i camins però a la vegada molt bonic ja que es passa pel voltant de la muralla de Montblanc i per camins que permeten veure el paisatge de la vila.

El dia va ser dur per córrer amb una mica de vent en algunes zones de recorregut. Eloi Borràs del Borges Trail ha estat el guanyador de la cursa de fons amb un temps de 36:13, seguit ben d'aprop per Gerard Combalia del club Atlètic Montblanc que ha quedat en segona posició amb un temps de 36:33. La tercera posició ha estat per José Ramon Rodriguez de l'Aran Nordic 37:40 minuts.

Anahi Herrera de Tarragona, amb un temps de 44:39 ha estat la primera en arribar en la categoria femenina, seguida de per Sonia Ferrayoli del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 46:41 i en tercera posició Ana Cristina Franc del club Excursionista Fort Francesc amb un temps de 48:51. El lliurament de premis ha comptat amb la presència dels regidors de l'Ajuntament de Montblanc, Silvia Lafebre i Joan Casellas.

Pel que fa als corredors del Club Atlètic Montblanc, entitat organitzadora de la cursa, Carles Cartanya ha estat el primer classificat del club i Silvia Lafebre la primera classificada. En els dies vinents es farà la donació de la col•laboració de les curses a l'ermita de Sant Josep a l'ONG A Jud-àfrica.

Comentarios
Multimedia Diari