Els millors grups xou de patinatge de Catalunya, a Reus

Un total de 48 grups es citen aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic

14 febrero 2018 13:36 | Actualizado a 16 febrero 2018 19:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un total de 48 grups xou de diferents categories pertanyents a clubs d'arreu de Catalunya ofereixen aquest cap de setmana 17 i 18 de febrer al Pavelló Olímpic Municipal de Reus

Es tracta d'algunes de les millors coreografies de patinatge artístic que es poden veure actualment al nostre país.

Dissabte, des de les 16:30 hores, s'oferiran els xous grans i quartets, mentre que diumenge a partir de les 16:00 hores serà el torn dels xous juvenils i petits.

La venda d'entrades per assistir a aquest espectacular esdeveniment ja estan disponibles.

Tal i com ha explicat el regidor d'Esports, Jordi Cervera, el campionat que es viurà aquest cap de setmana a Reus té un nivell equiparable a les màximes competicions internacionals, atès que hi participen diversos grups xou que han estat vencedors en campionats del món o n'han estat finalistes.

Aquest és el cas de la categoria Xous Grans, on participen el Club Patí Olot i el CEPA Girona, campió i subcampió del cmón en els World Roller Games 2017 de Nanjing, així com el Reus Deportiu, campió i subcampió del món el altres edicions recents d'aquest campionat mundial.

En categoria juvenil es podrà veure el Reus Deportiu, Campió d'Europa 2017, i també el Club Patí Bescanó, tercer classificat en el Campionat d'Europa.

En el Xou Petits sortirà a pista el Club Patí Maçanet, subcampió del món el 2017 a Nanjing. El Club Patí Aldea, un altre dels clubs que es podran veure a Reus, va ser subcampió del món el 2014. Finalment, en categoria Xous Quartet destaca la presència de l'ASPA Lliçà de Vall i el PA Masnou, que fan ser segon i tercer classificats, respectivament, al Campionat d'Espanya 2017.

Venda d'entrades

Les entrades són numerades i es poden comprar online(link is external), amb paquets màxims de 30. També es podran adquirir entrades directament a les taquilles del Pavelló Olímpic Municipal de Reus els mateixos dies de la competició.

Els preus són de 15 euros per la zona A i de 10 euros per a la zona B del pavelló. No s'ha previst abonament pels dos dies de competició.

L'organització de la competició és a càrrec de la Federació Catalana de Patinatge i el Club Natació Reus Ploms (amb motiu del seu 100 aniversari), amb el suport de la Generalitat.

Comentarios
Multimedia Diari