En marxa el Ral·li Costa Daurada Legend Reus

Automobilisme. Els mítics i selectius trams de la demarcació de Tarragona, tornen a rebre el pas dels llegendaris vehicles participants en els ral·lis que daten dels anys 70 i 80.

Diari de Tarragona

Whatsapp
En marxa el Ral·li Costa Daurada Legend Reus

En marxa el Ral·li Costa Daurada Legend Reus

L’Escuderia Baix Camp ha posat en marxa aquest divendres una nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus, que enguany arriba a la sisena edició. Es tracta d’una prova exclusiva, consolidada i referent per a vehicles de competició històrics i clàssics, que té lloc aquest cap de setmana.

Dividits en diverses categories de velocitat, exhibició i regularitat, la prova, de caràcter internacional se celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre. Torna a ser puntuable amb el màxim coeficient pel Campionat de Catalunya de Ral·lis.

L’epicentre de la trobada torna a ser Reus. La plaça de la Llibertat, ha estat el punt de trobada de tots els vehicles participants i, el final del ral·li també serà a la plaça de la Llibertat, a les 16:30 h del dissabte. La prova transcorre per les comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat.

Aquest divendres s'han disputat els trams de La Mussara (de 10.18 km) i Farena (de 9.35 km). El dissabte es disputaran els trams de La Taixeta  - Coll Negre (de 15.81 km), Porrera (de 7.31 km), El Molar- La Figuera (de 18.45 km), Scaladei – Gratallops (de 9.76 km),  Falset (de 7.17 km), Riudecanyes (de 10.635 km). Uns 136,47 km cronometrats, del total del ral·li que són 416.35Km.

Els mítics i selectius trams de la demarcació de Tarragona, tornen a rebre el pas dels llegendaris vehicles participants en els ral·lis que daten dels anys 70 i 80.

La constant i creixent afició als automòbils històrics i clàssics ha comportat un augment del nombre d’equips participants. Aquest equips formats per apassionats del motor, experimentats i veterans pilots cerquen proves automobilístiques de prestigi, on puguin competir i gaudir amb els seus vehicles una experiència que compleixi amb  les seves expectatives i satisfaccions personals.

Cal tenir present que cada un dels vehicles participants formen part de la historia el motor i esdevenen veritables referents de la memòria col·lectiva. La realització del Ral·li Costa Daurada Legend Reus compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus i de l’Agència Reus Promoció de la regidoria de Promoció de Ciutat.

Temas

Comentarios

Lea También