Entrades a la venda per la Final de la Lliga Catalana ACB

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus serà l'escenari, dimarts 1 de maig a les 12:30h, de la Final de la Lliga Catalana ACB 2017-18 entre FC Barcelona Lassa i BC MoraBanc Andorra

16 abril 2018 16:36 | Actualizado a 16 abril 2018 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La final de la 38a Lliga Nacional Catalana d'equips ACB es disputarà el properdimarts 1 de maig a les 12:30h en el Pavelló Olímpic Municipal de Reus i, televisada en directe per Esport3, tindrà al FC Barcelona Lassa i al BC MoraBanc Andorra com a protagonistes.

El FC BARCELONA LASSA arriba a aquesta final com a vigent campió de la competició mentre que el seu rival, el BC MORABANC ANDORRA, la jugarà en superar al DIVINA SEGUROS JOVENTUT per un 68-80 a la prèvia disputada el divendres 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta. Els blaugranes s'han fet amb els darrers vuit títols dels 20 que suma en total i accedeixen a la final directament com a campions de la competició l'any passat.

Les entrades per aquesta final ja es poden adquirir a la web www.ticketea.com i tenen un preu únic de 12 euros (gratuïta per a nens i nenes fins a 6 anys).

Comentarios
Multimedia Diari