Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Entrega de premis del Circuit Curses de Muntanya

L'acte es va celebrar dissabte a les instal·lacions de Mas Sedó, a Reus.

Diari de Tarragona

Whatsapp

El passat dissabte 2 de desembre, a les instal·lacions de Mas Sedó de Reus, va tenir lloc el lliurament de premis de la segona edició del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2017.

A les 19 h, i en una sala plena a vessar, va començar l’acte de lliurament. Després de guardonar les entitats i empreses col·laboradores d’enguany es van entregar els premis del Circuit Express i Classic.

L’Express guardona els 2 líders: masculí i femenina (que han disputat totes les proves), 3 absoluts i el 1r classificat de cada categoria (júnior, sub23, sènior, veterà i màster) tant masculins com femenines.

El Clàssic atorga premis als 2 líders: masculí i femenina (que han disputat totes les proves) igual que en el Circuit Express; als 5 absoluts i als 3 primers de cada categoria (júnior, sub23, sènior, veterà i màster) tant masculins com femenines.

També van tenir premi els 5 primers equips classificats i als 93 finishers del Circuit 2017 tant Classic, una jaqueta, com Express, una armilla (Participants a totes les curses). Amb un total de 146 premis.

Després del lliurament de premis, a les 21 h, en el menjador es va dur a terme el Sopar de Gala i la Festa Final de Temporada. L’acte va ser tot un èxit i des del Comitè agraeixen a tots els participants la seva assistència i esperen poder comptar amb ells en la propera edició.

Temas

Comentarios

Lea También