Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Escollits els 5 dibuixos finalistes que inspiraran el disseny de la mascota de TGN 2017

Aquest dijous es va tancar el termini de votació a través de les xarxes socials, que ha registrat un total de 6.013 vots

Redacció

Whatsapp
POL SAONE de Escola Pax de Tarragona

POL SAONE de Escola Pax de Tarragona

ALEIX GIRONA de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp

ALEIX GIRONA de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp

BLANCA DE JUANAS del Colegi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona

BLANCA DE JUANAS del Colegi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona

DESIREE BONET de l'Escola Assumpció de Deltebre

DESIREE BONET de l'Escola Assumpció de Deltebre

POL DEL CASTILLO de l'Escola La Portalada d'Altafulla

POL DEL CASTILLO de l'Escola La Portalada d'Altafulla

Ahir dijous a mitjanit es va tancar el període de votació dels 5 dibuixos finalistes del concurs “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis”. Els 5 dibuixos escollits a través dels 6.013 vots registrats serviran per inspirar el disseny definitiu de la mascota dels Jocs Mediterranis en els propers mesos. Els cinc nens i nenes finalistes són de centres educatius de Deltebre, Tarragona, La Selva del Camp i Altafulla.

Així doncs, els 5 dibuixos finalistes, triats entre els 10 que havien resultat pre-seleccionats han estat els següents:

• BLANCA DE JUANAS del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona (885 vots).

• POL DEL CASTILLO de l’Escola La Portalada d’Altafulla (799 vots).

• ALEIX GIRONA de l’Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp (781 vots).

• DESIRÉE BONET de l’Escola L’Assumpció de Deltebre (758 vots).

• POL SAONE de l’Escola Pax de Tarragona (755 vots).

També van ser pre-seleccionats els nens i nenes: Anna Amato (Escola César August de Tarragona), Claudia Pla (Escola Josep Veciana de Perafort), Àngel Pareja (Escola Els Secallets de Coma-ruga), Maria Selva (Aula Virtual, de Lleida) i Pol Fernández (Aula Virtual, de Tarragona).

Les votacions han estat obertes a les xarxes socials de Tarragona 2017 des del 2 de juliol, dia en que es van fer públics els 10 dibuixos pre-seleccionats, fins ahir dijous 16 de juliol a mitjanit.

Més de 10.000 nens i nenes participants

El concurs de dibuix “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis” forma part del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 i va tancar el seu termini d’entrega el passat 30 de juny, dia en que finalitzava el termini de la categoria de l’Aula Virtual, dirigida a nens i nenes d’arreu del país. En total més de 10.000 nens i nenes han dibuixat la mascota dels Jocs, dels quals 252 dibuixos van ser prèviament seleccionats pels 84 centres participants (74 del Camp de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre) i 113 dibuixos s’han rebut des de l’Aula Virtual.

Un tribunal va fer una primera pre-selecció de 10 dibuixos entre els dibuixos presentats, els quals a través d’una votació popular s’han convertit finalment en 5 finalistes, els quals serviran d’inspiració pel disseny final de la mascota dels Jocs Mediterranis que es durà a terme en els propers mesos.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También