Escollits els 5 dibuixos finalistes que inspiraran el disseny de la mascota de TGN 2017

Aquest dijous es va tancar el termini de votació a través de les xarxes socials, que ha registrat un total de 6.013 vots

19 mayo 2017 22:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir dijous a mitjanit es va tancar el període de votació dels 5 dibuixos finalistes del concurs “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis”. Els 5 dibuixos escollits a través dels 6.013 vots registrats serviran per inspirar el disseny definitiu de la mascota dels Jocs Mediterranis en els propers mesos. Els cinc nens i nenes finalistes són de centres educatius de Deltebre, Tarragona, La Selva del Camp i Altafulla.

Així doncs, els 5 dibuixos finalistes, triats entre els 10 que havien resultat pre-seleccionats han estat els següents:

 

• BLANCA DE JUANAS del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona (885 vots).

• POL DEL CASTILLO de l’Escola La Portalada d’Altafulla (799 vots).

• ALEIX GIRONA de l’Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp (781 vots).

• DESIRÉE BONET de l’Escola L’Assumpció de Deltebre (758 vots).

• POL SAONE de l’Escola Pax de Tarragona (755 vots).

 

També van ser pre-seleccionats els nens i nenes: Anna Amato (Escola César August de Tarragona), Claudia Pla (Escola Josep Veciana de Perafort), Àngel Pareja (Escola Els Secallets de Coma-ruga), Maria Selva (Aula Virtual, de Lleida) i Pol Fernández (Aula Virtual, de Tarragona).

Les votacions han estat obertes a les xarxes socials de Tarragona 2017 des del 2 de juliol, dia en que es van fer públics els 10 dibuixos pre-seleccionats, fins ahir dijous 16 de juliol a mitjanit.

 

Més de 10.000 nens i nenes participants

El concurs de dibuix “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis” forma part del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 i va tancar el seu termini d’entrega el passat 30 de juny, dia en que finalitzava el termini de la categoria de l’Aula Virtual, dirigida a nens i nenes d’arreu del país. En total més de 10.000 nens i nenes han dibuixat la mascota dels Jocs, dels quals 252 dibuixos van ser prèviament seleccionats pels 84 centres participants (74 del Camp de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre) i 113 dibuixos s’han rebut des de l’Aula Virtual.

Un tribunal va fer una primera pre-selecció de 10 dibuixos entre els dibuixos presentats, els quals a través d’una votació popular s’han convertit finalment en 5 finalistes, els quals serviran d’inspiració pel disseny final de la mascota dels Jocs Mediterranis que es durà a terme en els propers mesos.

 

Comentarios
Multimedia Diari