Fins aviat, Rocha!

El Nàstic i el centrecampista s'acomiaden entre llàgrimes en un emotiu comiat al Nou Estadi

19 mayo 2017 20:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El migcampista David Rocha, un dels estendards de l'ascens del Gimnàstic de Tarragona a Segona Divisió, s'ha acomiadat avui del club català per iniciar a Houston (Estats Units) una nova aventura en la seva carrera esportiva. Amb una sala de premsa plena i davant de familiars, amics, companys d’equip, cos tècnic i periodistes, Rocha ha expressat el seu sentiment per l’entitat tarragonina amb molta emoció. Les paraules d’agraïment cap a tots els companys i amics que el jugador deixa a Tarragona han contagiat les llàgrimes entre els assistents a la sala.

El jugador extremeny ha decidit acabar la seva relació contractual amb el club tarragoní com a conseqüència d'alguns problemes personals després de dos anys i mig d'èxits.

"Per a mi ha estat un orgull ser el teu president i trobaré a faltar les nostres abraçades", ha afirmat entre llàgrimes el president del club grana, Josep Maria Andreu, que ha afegit amb la veu entretallada que "Rocha és un exemple de compromís i treball".

En presència de tots els seus companys i d'una nombrosa afició que l'esperava fora del Nou Estadi per acomiadar-lo, David Rocha ha volgut agrair a tothom el tracte rebut i les mostres d'afecte dels últims dies.

"Donar les gràcies al president. Ha estat un orgull vestir els colors d'aquest club. Gràcies per tot el que has fet per mi", ha explicat Rocha, que ha trencat a plorar cada vegada que aixecava el cap.

Comentarios
Multimedia Diari