Gerard Estebanell convocado con la Selección U15

El jugador blau jugarà el torneig de Zaragoza

26 marzo 2018 16:37 | Actualizado a 26 marzo 2018 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gerard Estebanell ha sigut convocat per jugar amb la selecció espanyola U15, el jugador de la pedrera cebetista ja havia jugat amb la selecció Sub-14 un torneig a Grècia on Estebanell va ser un dels millors jugadors del seu equip. La seva bona actuació amb el combinat nacional li ha servit per tornar a ser convocat amb la U15.

Aquest cop, Estebanell tindrà l'oportunitat de jugar el prestigiós torneig HMY de Zaragoza, una competició per on han passat jugadors com Nikola Mirotic, Jaime Fernández o Domantas Sabonis. Cal dir, que el cadet del Club Bàsquet Tarragona també jugarà el torneig. En el cas de la selecció espanyola, Gerard Estebanell s'enfrontarà en la fase de grups als equips cadets de Fuenlabrada, CB Vic i Montemar.

Gerard Estebanell és un dels quatre jugadors convocats per la selecció que no pertanyen a clubs de la lliga ACB. Gerard ha trobat la seva casa al Club Bàsquet Tarragona i reconeix que no pensa en altres opcions de futur "estic molt content al CBT, tinc tots els meus amics jugant i m'agrada venir aquí, vull continuar al CBT molt de temps" ha comentat el jove jugador.

Aquesta temporada, Gerard Estebanell ja ha treballat a les ordres de Berni Álvarez en entrenaments de tecnificació que el primer entrenador cebetista realitza els dilluns amb els jugadors amb més potencial del club. Uns entrenaments dedicats a la millora tècnica dels jugadors en formació de la mà d'un tècnic amb el prestigi i conexements de Berni Álvarez.

Gerard Estebanell ja sap el que és jugar amb la selecció espanyola i ens parla de les diferències "aquí m'ho passo molt bé jugant amb el meu equip, però el nivell és molt alt amb la selecció, és molt diferent, el canvi físic és molt gran" ha dit el jugador cebetista. Gerard Estebanell reconeix que aquest convocatòria li ha fet especial il·lusió "m'ho van dir els meus pares i vaig sentir molta alegria i molt d'entusiasme, jo sabia que hi havia una convocatòria però no pensava a anar".

Els companys d'en Gerard també han mostrat la seva il·lusió per aquesta convocatòria, tal com comenta el mateix jugador "m'han dit que estan molt orgullosos pel meu esforç i la feina que he fet". Estebanell afronta aquesta convocatòria amb l'única obligació de gaudir de l'experiència i aprofitar al màxim, el jugador ens comenta que això és el que li ha dit el seu entrenador "Gorka (entrenador del cadet del CBT) m'ha dit que està molt content per mi i molt orgullós, sobre tot vol que ho gaudeixi i que ho doni tot".

El torneig començarà aquest dijous 29, la selecció espanyola debutarà contra CB Vic, un rival molt especial per a Gerard Estebanell, el jugador blau no oblida que "amb el CBT vam perdre contra ells a les fases per anar a Preferent, així que tinc moltes ganes de guanyar" ha comentat entre riures. Un dia després jugaran contra Montemar i el 31 tancaran la fase de grups contra Fuenlabrada.

Comentarios
Multimedia Diari