I amb el 2015 torna a Lliga

Quan encara ressonen les campanades de cap d'any, totes menys les que va emetre Canal Sur, torna la lliga

19 mayo 2017 23:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Quan encara ressonen les campanades de cap d’any, totes menys les que va emetre Canal Sur, torna la lliga. Perquè la vida de l’ésser humà es pot entendre sense moltes de les coses que fan falta per viure, però no pas sense futbol. I aquesta absència de futbol sempre serveix per a obrir molts debats, fins i tot el de per què no hi ha futbol per Nadal, tal com passa a Anglaterra amb el Boxing day de Sant Esteve i la jornada de Cap d’any.

Torna la Lliga i el Barça ho fa sabent que no podrà tornar fitxar fins que obri el mercat d’hivern del 2016, d’aquí a un any. I és que el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport, el TAS, ha refermat la sanció que en el seu dia va dictar la FIFA, pels fitxatges que va fer el futbol base blaugrana al marge de la normativa vigent.

Torna la Lliga i el Madrid ho fa després d’unes vacances nadalenques força mogudes, amb la inauguració d’un nou cafè temàtic i el lliurament d’uns guardons que es van inventar per a major lloança de les figures blanques i de Florentino Pérez, que segur que alguna cosa de profit en va treure, més enllà del futbol.

Torna la Lliga i torna el debat de la pilota d’Or, a pocs diesdel seu lliurament. Messi i Cristiano tornaran a lluitar per al guardó que distingeix al millor jugador de l’any. Un Cristiano que arriba molt crescut a la cita, sinó que li preguntin al president de la UEFA, Michel Platini, que va mantenir una interessant conversa amb l’astre blanc en el decurs de la gal•la de Dubai. I és que el president de l’organisme europeu va tenir la gosadia de dir públicament que ell donaria la pilota d’Or al porter de la selecció Alemanya, la campiona del món, Manuel Neuer, fet que no li va agradar gens al portuguès.

Torna la lliga i torna el ‘Niño’ a l’Atlètic de Madrid. Després d’una rocambolesca operació l’exjugador de Liverpool, Chelsea i Milan torna a l’equip on es va formar i que va defensar durant set temporades. El jugador de Fuenlabrada ha estat una petició expressa del tècnic colchonero, Diego Pablo Simeone, tot i que des que va d’Anfield el seu nivell de joc ha anat a la baixa.

També torna la Lliga a 2ª B, amb un Nàstic i un Reus que aspiren que el 2015 passi a la història com l’any que dos equips tarragonins van pujar a la 2ª A. Feliç any nou esportiu a tothom!

Comentarios
Multimedia Diari